чого хочуть жінки

Чого хочуть жінки у ліжку

40 помилок які ти допускаєш у ліжку

Як відомо, жінки – істоти ранимі. Вони можуть ображатися на найпростіші і найприродніші речі. Вони схильні турбуватися через  нісенітниці і надавати значення дрібницям.

Звичайно, краще б вони були простіші. Але ми їх любимо такими, якими вони є. Що найнеприємніше – це властива їм звичка гратись в “партизанів”. Твоя подруга мовчатиме до останнього, щоб в один прекрасний момент шпурнути в обличчя тобі відразу все: виявляється, ти завжди приносив їй лише неприємності і спілкування з тобою вже давно перетворилося для неї на витончений спосіб самокатування. Як морального, так і фізичного.

Чоловічий журнал Берлог провів опитування на тему: чого хочуть жінки у ліжку. Ми запропонували жінкам поскаржитися на своїх чоловіків – що вони роблять не так…

Опитування виявило щонайменше сорок моментів, які Жінки терпіти не можуть в сексі.

    • Ти надто швидко кінчаєш. Більшість жінок переконані, що причиною цьому є виключно чоловіча підступність. Вони думають, що ти легко міг би протриматися ще півгодинки. Просто не захотів. Тому що егоїст і думаєш тільки про себе.
    • Ти надто довго не кінчаєш. Тепер вона думає, що її тіло тебе не збуджує. А крім того, вона вже втомилася.
    • Ти постійно мовчиш. Як відомо, чоловік любить очима, а жінка – вухами. І цими вухами вона бажає чути ніжні слова. Або хоча б постогування, що свідчить про силу твоєї пристрасті. Взагалі, з жінками варто говорити про секс.
    • Ти дуже голосно кричиш. З усіх опитаних жінок, на це поскаржилася тільки одна. Проте, дуже активно. Бурхливий вираз відчуттів – це чудово, але все-таки пам’ятай, що ти не на стадіоні.
    • Ти займаєшся сексом, не знавши шкарпетки. Чому жінки так турбуються побачивши голого мужика в шкарпетках, невідомо. Зрозуміти це неможливо, це треба запам’ятати.
    • Ти надто швидко роздягаєся. Більше всього на світі жінки не люблять знаходитися в незручному становищіі. І якщо вона ще в шубі і чоботях, а на тобі вже немає нічого, окрім презерватива, ви обидва виглядаєте, м’яко кажучи, незграбно.
    • У найвідповідальніший момент ти припиняєш і запитуєш її: “Ти вже кінчила?” Без коментарів.
    • Ти залишаєш включене світло. Занадто яскраве світло перетворює спальню в операційну. До того ж, жінка не може до кінця зосередитися на процесі, а змушена постійно стежити за тим, чи достатньо сексуально вона виглядає.
    • Ти не приймаєш душ перед сексом. Ернест Хемінгуей сказав, що від чоловіка повинно пахнути чоловіком. Але жінки з цим не згодні. Вони, звичайно, не чекають, що від тебе пахнутиме свіжими фіалками, але груба правда життя їх, на жаль, часто не влаштовує.
    • Ти біжиш в душ одразу після сексу. Жінки схожі на кішок. У кішок є звичка – тертися об улюблену людину, щоб залишити на ній свій запах. І коли ти демонстративно поспішаєш з цим запахом розлучитися, вони відчувають себе скривдженими.
    • Ти відразу відвертаєшся і засипаєш. Важка образа. Мабуть, це найгірше, що ти можеш зробити. Навіть якщо напередодні ти прийняв пологи у дюжини корів-рекордсменок, написав кандидатську дисертацію і поставив новий світовий рекорд на стометрівці – це тебе не виправдовує. З її точки зору ти зобов’язаний після сексу ніжно приголубити її. Інакше навіщо ти взагалі ліг з нею в ліжко?!
    • Під час кунілінгуса ти постійно дившся їй в очі. Може бути, ти й не усвідомлюєш, що виглядаєш у цей момент, як хитрий фашист в окопі. Але в будь-якому випадку тобі варто хоч би зробити вигляд, що ти сам надзвичайно захоплений цим процесом.
    • Ти не голишся. Оскільки у жінок борода росте лише в дуже рідкісних випадках, нам ніколи не зрозуміти, які муки здатна доставити безневинна дводенна щетина. Спробуй потертися носом об підборіддя товариша. Тобі це не сподобається.
    • Ти жартуєш під час сексу. Сміх – найлютіший ворог сексу. Веселитися і жартувати в ліжку абсолютно протипоказано.
    • Ти неохоче займаєшся сексом вранці. На наш подив, з’ясувалося, що для багатьох жінок займатися сексом з коханим вранці – це все одно, що знімати теплі вершки зі свіжого молока. На щастя, більшість з нас охоче поділяють з ними це вишукане задоволення.
    • У тебе довгі нігті. Кажуть, чоловік не імпотент, поки у нього цілий хоча б один палець. Але, якщо на цьому пальці росте довгий, зашкарублий, невдало обгризений ніготь, то на статевому житті сміливо можна ставити хрест.
    • Ти весь час говориш, що їй робити. Ти – не сержант, а вона – не полк новобранців. Тому команди “Лягай!”, “Струнко!” і “Круом!”, доречні на плацу, в ліжку звучать безглуздо.
    • Ти не піклуєшся про її безпеку. Мабуть, ми вимушені змиритися з тим, що презервативи – це наш обов’язок. Мало того, що ми погоджуємося ними користуватися. Від нас чекають, що ми самі будемо їх купувати заздалегідь, носити в кишенях і надягати (по можливості непомітно).
    • Ти наполегливо схиляєш її голову вниз. Мінет – це акт доброї волі. Примус, навіть м’який, зобов’язує партнерку здійснювати те, чого, можливо, вона зараз абсолютно не бажає. Якщо тобі дійсно дуже цього хочеться, краще спровокувати її власним прикладом.
    • Ти не цілуєш її після мінету. Ти ніколи не зможеш пояснити їй, чому не бажаєш на практиці дізнатися смак власної сперми. Для жінки така поведінка образлива. Їй здається, що цим ти виражаєш свою гидливість.
    • Під час мінету ти не попереджаєш, коли кінчаєш. Сперма на смак – це щось середнє між морською водою і яєчним білком. Подобається це чудернацьке поєднання далеко не всім.
    • Під час мінету ти намагаєшся рухатися сам. По-перше, вона боїться поранити тебе зубами. По-друге, вона не хоче вдавитися. Лежи чемно – вона все зробить сама.
    • Ти хвалишся своїми розмірами. І перед ким нам тут хвалитися, скажи на милість? Чи все-таки старий Фрейд був правий, і жінки теж би хотіли мати член? Hу добре, просто запам’ятаємо, що їм не подобається, коли ми його дуже розхвалюємо.
    • Ти боляче кусаєш за її соски. Раніше за такі речі навіть немовлятам видаляли передчасно прорізані зубки.
    • Ти крутиш її соски. Соски, знову-таки, не ручка радіоприймача, який важко налаштовується на потрібну хвилю в умовах горбистої місцевості. Їх можна тільки ніжно цілувати і покусувати.
    • Ти постійно сіпаєш її груди. Груди – не джойстик в комп’ютерній грі. І не диня, яку треба промацати, що б переконатися в її стиглості. І не мокра білизна, яку потрібно як слід викрутити. Вона вимагає дбайливого до себе ставлення.
    • Ти займаєшся акробатикою в ліжку. Вигадки і різноманітність в сексі вельми похвальні. Однак слід пам’ятати, що твоя партнерка, можливо, не закінчувала в дитинстві циркового училища і перспектива вивихнути ногу або зламати ключицю її зовсім не спокушає. Як, альтернатива займіться сексом у різноманітних місцях.
    • Ти ввалюєшся на неї усією вагою. Як правило, чоловік значно перевершує жінку у вазі. Займаючись з нею сексом в класичній позі не надто покладайся на жіночу витривалість.
    • Ти рухаєшся надто швидко або надто повільно. Найпоширеніша претензія. Ймовірно, вся справа в неспівпадінні темпераментів. Або біоритмів. Спробуй покласти її долоні собі на сідниці – навіть сором’язлива і стримана дівчина буде інстинктивно направляти тебе.
    • Ти надто агресивно цілуєшся. Їй не подобається, коли ти активно проштовхуєш свій язик їй в рот і користуєшся ним там, як йоржиком для миття пляшок.
    • Ти надто театрально все обставляєш. Жінки люблять щирість. Або роблять вигляд, що люблять. Доклади всіх зусиль до того, щоб вона відчувала – тебе інтригує вона, а не антураж і сама ситуація.
    • Ти слюнявиш їй вуха і дуєш у них. Вуха є ерогенною зоною у багатьох людей. Гризти, жувати, крутити і бурхливо обсмоктувати їх – небажано. Ніжний поцілунок здатний іноді творити чудеса, але накидатися на вухо, як веселий пес на улюблений м’ячик, не варто. Обов’язково прочитай про сексуальні фантазії.
    • Тебе не хвилює чи відчуває вона з тобою оргазм, чи ні. Як вже було відмічено, жінки надають величезне значення словам. Ти можеш потіти як шахтар, прагнучи принести їй задоволення, і не здогадуватися про те, що весь твій ентузіазм вона відносить виключно на рахунок твоєї егоїстичності і африканського темпераменту. Проста фраза: “Я хочу, щоб тобі було добре зі мною” може здобути більший ефект, ніж демонстрація високотехнічного сексу.
    • Ти безініціативний. Як би інтенсивоно фемінізм не лютував по планеті, жінка як і раніше любить бути об’єктом уваги. Їй нецікаво все робити самій, її не завжди спокушає роль сексуального агресора. Спробуй урізноманітнити секс.
    • Ти рвеш її білизну. До своєї білизни жінки ставляться ретельно. І якщо любовні романи і еротичні фільми рясніють тріском мережив і шовку, то в житті все трохи інакше. Врешті – решт, ти доб’єшся того, що вона буде перед тобою виключно в дешевих базарних панталонах, зшитих китайськими ув’язненими.
    • Ти залишаєш засос. Навіть якщо твоя подруга не боїться афішувати ваші відносини, все одно відмовитися від носіння твого клейма у себе на тілі – її право.
    • Їй не подобається, що ти говориш. Давнє питання – як називати всі ці інтимні речі. Грубість жінкам не подобається. Сюсюкання дратує. Схоже, краще всього не називати ЦЕ ніяк, а у разі необхідності мукати щось незрозуміле, але дуже ніжне.

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує