правила по чоловічому стилі

Правила чоловічого стилю від Крістофера Бейлі

10 правил чоловічого стилю

Відомий дизайнер британської марки Burberry ділиться роздумами та порадами про стиль справжнього чоловіка. Отже, правила чоловічого стилю від Крістофера Бейлі:

Читай: Як правильно робити масаж

  1. Якщо оточуючі миттєво помічають твої запонки або інші прикраси, будь впевнений – ти перестарався. Що стосується годинника, він повинен бути стриманими і поєднуватися з будь-яким одягом.
  2. Якщо ти не цікавишся модою, обирай одяг за обставинами. Наприклад, для міста підійде будь-який темний одяг хорошої посадки.
  3. Мене захоплюють чоловіки, які носять краватки, метелики. Мені подобається цей стиль, проте я себе навіть у костюмі відчуваю некомфортно. Ніби я прикидаюся дорослим. Як же набридли ці образи з костюмом, кросівками та футболкою. Вся справа у взутті. Ненавиджу, коли люди носять ділові брюки з кедами або снікерсами. Хочеться порадити їм придбати пару хороших брогів.
  4. Костюм обов’язково потрібно доповнювати хорошою класичною сорочкою. Насичені принти і яскраві відтінки краще поєднуються з джинсами.
  5. Забавно, коли люди носять речі, які на хвилі популярності. Не все ж відразу. Це занадто.
  6. Декілька крапель туалетної води на грудях подіє краще, ніж десять «пшиків» в районі шиї.
  7. Якщо ти відчуваєш, що переборщив з нарядом, не сумнівайся – так воно і є.
  8. Шкіряна куртка повинна сидіти просто відмінно. Куртка мішкуватої форми буде тебе старити.
  9. Ти повинен відчувати своє тіло під одягом. Коли наряд повністю приховує фігуру, це виглядає неохайно.
  10. Що стосується вміння одягатися, мені здається, хлопцям потрібно більше старатися. Ми занадто ліниві. Потрібно бути ризикованими і прислухатися до себе.

Читай: Як правильно купувати одяг через Інтернет

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує