Як правильно купувати одяг через Інтернет

Як правильно купувати одяг через Інтернет

Інтернет Шопінг

Всім відомо, що купувати одяг – досить складне заняття, потрібно враховувати особливості фігури, якість товару, і до того ж, ще розмір вгадати. Причому, якщо вибрати хорошу річ складно в звичайному магазині, то онлайн це зробити значно складніше. Адже на картинці, наданій інтернет магазином, річ завжди виглядатиме ідеально. А от чи буде вона підходити саме тобі?

Берлог ділиться порадами щодо інтернет шопінгу, або як правильно купувати одяг через інтернет.

  • Дізнайся таблицю розмірів компанії виробника. Ти знайшов(ла) річ, яка тобі сподобалась, розмір начебто твій. Що далі? А далі потрібно перевірити, наскільки розмірний ряд, показаний цією компанією, відповідає реальності. Справа в тім, що в одній компанії розмір «36» може бути стандартним, а в іншій «36» означатиме «38». Більшість з вас знайомі з висловом «маломірки», це означає що річ на розмір або два менша від стандартного розміру з цією ж цифрою. Тому шукай таблицю відповідності розмірів конкретної компанії і порівняй все це зі своїми даними. Тільки так можна переконатися, що річ тобі дійсно підходить.

Читай: Мода & Краса

  • Виміряй свої розміри. Якщо ти не знаєш, як робити заміри самому, звернись за порадою до друга або до працівника найближчого ательє. Зазвичай у чоловіків бувають проблеми з розміром талії і розміром стегон, тобто шириною таза. А у жінок – з розміром грудей, вибором відповідного одягу, враховуючи особливості фігури, та з розміром талії. Крім того, жінкам потрібні такі дані, як розмір стегон і розмір внутрішнього шва.

Читай: Як вибрати взуття на підборах

  • Звіряй свої розміри з таблицею розмірів магазину. Обов’язково звіряйся з таблицею розмірів на тих сайтах, де представлені речі від різних компаній. При цьому шукай таблицю відповідності розмірів саме того бренду, річ якого ти зібрався(лась) купувати.

Якщо ти потрапив на сайт, де всі розміри ідентичні, і магазин це гарантує, вважай, що тобі пощастило. Складніше за все вибрати на інтернет-платформах типу Amazon, eBay та Aukro. Загалом пам’ятай, що твої розміри потрібно завжди звіряти з таблицею відповідності кожного виробника.

Також при замовленні одягу через Інтернет зверни увагу на сторінки каталогу. Фотографії одягу повинні бути хорошої якості і великого розміру для того, щоб покупець міг ретельно вивчити даний товар. Товар повинен бути сфотографований з декількох сторін. На деяких інтернет магазинах можна залишити коментар. Наявність відгуків від покупців – ще один хороший знак. З них можна дізнатися про особливості товару з перших рук. Та й сама можливість залишати такі відгуки говорить про те, що компанія впевнена в якості того, що вона продає.

Берлог Рекомендує