твій улюблений колір

Про що говорить твій улюблений колір

Як улюблений колір впливає на риси характеру

Віриш ти в це чи ні, твій улюблений колір може багато чого розповісти про тебе. Психологи кажуть, що риси характеру взаємопов’язані з кольорами, які ми обираємо.
Кольори повсюди навколо нас, і вони вдихають життя в те, що ми бачимо. Люди підсвідомо судять про тебе за кольорами, які ти обираєш і носиш. Твій улюблений колір може розказати, якою людиною ти є з фізичної, розумової, емоційної чи духовної сторони. Вплив кольорів на наше життя вражає. Берлог проаналізував декілька кольорів і що вони говорять про нас.

Чорний – відомий як колір влади і сили. Це також чудовий вибір для одягу, так як він зробить тебе візуально стрункішим(ою). Люди, які часто носять чорний, намагаються здаватися незалежними, вольовими. Ти людина, яка намагається тримати все під контролем.
Білий – колір чистоти. Люди, які люблять білий, педантичні, зазвичай обережні і практичні. Любителі білого – особистості не імпульсивні та володіють достатнім рівнем самоконтролю.
Червоний – інтенсивно-емоційний. Червоний, насправді, має здатність зробити твоє серце гарячим. Люди, які обожнюють червоний, як правило, жадають уваги, володіють мужністю, впевнені і амбітні. Любителі червоного зазвичай можуть завоювати повагу від інших дуже легко. Воли люблять все навколо них.
Якщо рожевий – твій улюблений колір, ти, зазвичай, буваєш люблячим, добрим, щедрим і чутливим до потреб інших. У тебе є материнські інстинкти, ти любиш дбати про інших, а також відчуваєш необхідність захистити оточуючих. Любителі рожевого часто романтичні і чуттєві натури.
Синій – улюблений колір консерваторів. Ти надійний(на) і легко входиш в довіру. Люди, які обирають синій, є спокійними, мирними і врівноваженими. Блакитний має здатність заспокоювати.
Зелений – соціальний колір. Люди, які вибирають зелений, зазвичай, належать до якихось соціальних груп. Любителі зеленого відомі своїм вмінням слухати, також можуть взяти ситуацію під контроль і заздалегідь бачать вирішення проблеми.
Жовтий – веселий і щасливий. Любителі жовтого – люди, повні творчості, проте, самокритичні. Вони, зазвичай, перфекціоністи і витрачають багато часу, аналізуючи все навколо них.

Світ повний кольорів, так само як люди відрізняються характерами. Якби ми були одинакові, життя було б нудним. Отже, який твій улюблений колір ?

Берлог Рекомендує