спонтанний секс

Спонтанний секс – найкращі місця

Найкращі сценарії для спонтанного сексу

Все, що тобі знадобиться – це фантазія, дух авантюризму і бажання трохи побешкетувати.

Ліфт

Бажано не ті крихітні кабінки з прекрасним букетом ароматів, а щось просторніше. Просто візьми і зупини ліфт між поверхами. Втім, якщо її, як і тебе, заводить ризик бути захопленою, можеш просто гнати на самий верх. І пам’ятай: не варто потім виходити на людному поверсі – принаймні якщо не хочеш, щоб люди нашіптували за твоєю спиною.

Правильна позa: Вертикальна місіонерська (вона тулиться спиною до стінки і охоплює тебе ногами).

Кінотеатр

Згадай, як ти в дитинстві бігав цілуватися в кіно і хапав її за коліна – і журись, що не зайшов далі! Кінотеатр – класичне місце для швидкого (і не дуже) сексу. По-перше, там темно і шумно, так що шанс засвітитися – невеликий. По-друге, ти можеш програмувати настрій своєї подруги вибором фільму (не сподівайся отримати секс на мелодрамі). Єдиний недолік – в кінозалі, як правило, можливий тільки оральний секс. Втім, на ранкових сеансах зазвичай зовсім немає народу …

Правильна поза: Якщо це оральний секс, їй треба просто нахилитися. Якщо тобі пощастило з вибором сеансу і в залі нікого немає – можете спробувати позу наїзниці. Втім, «місця для поцілунків» (дивани на двох) гарантують практично безмежний простір варіантів.

Клуб

Клуб, бар, затишна кав’ярня – яка різниця, якщо ви обоє не проти? У кожному з перерахованих вище місць є туалет. Втім, якщо зал великий, і всі, хто ще може перебувати у вертикальному положенні, – на танцполі, ти можеш просто тягнути подругу в темний куток. Але будь обережний: якщо охорона тебе помітить, вас цілком можуть випровадити на мороз без права повернення.

Правильна поза: Стоячи ззаду. Вертикальна місіонерська.

Сходи

Якщо у вас на все про все п’ять хвилин, ліфт не працює, туалети зайняті, а до будинку (готелю) – ще півгодини чекати таксі, пожежна драбина для вас завжди відкрита. Очевидно, варто вибрати один з верхніх поверхів – там вештається менше людей.

Правильна поза: «Здвоєна Z» – ви обидва опускаетесь на коліна, ти – сходинкою нижче, ніж вона.

Машина

Не найоригінальніша ідея – але чи не найбільш «робоча»: якщо вам двом потрібно терміново усамітнитися, кращого варіанту, напевно, і не придумати. Втім, врахуй: машина може (і цілком ймовірно, буде) ходити ходуном; не-хочеш побачити школярів з камерами – віджени її попередньо в глиб парковки. І до речі, ми проти орального сексу під час керування автомобілем!

Правильна поза: Якщо у тебе тонований Land Cruiser, вас взагалі нічого не повинно обмежувати. Якщо Matiz, то максимум, на що ти можеш розраховувати, – поза наїзниці.

Кабінка для перевдягань

Якщо її збудження від покупок зашкалює, чому б цим не скористатися? Можливо, ти нарешті полюбиш шопінг! На жаль, більшість магазинів надають перевагу коротким шторкам у примірочних кабінках,  але ще можна знайти й такі, де добре закриваються двері.

Правильна поза:  Доггі-стайл стоячи.

Офіс

Хороший офісний стіл просто зобов’язаний витримати двох! Якщо тобі пощастило мати власний кабінет – ти і без наших порад обійдешся, якщо ні – теж не біда. Підійде стіл або просто стіна – тільки оглянись: чи не знімає вас камера? Якщо їй сподобається, можеш сміливо додавати ще один пункт в щоденний ту-ду-ліст.

Правильна поза: Якщо в твоєму розпорядженні є стіл, посади її на нього. Якщо ні – поверни лицем до стіни і дій.

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує