як торкатися до дівчини

Як торкатися до дівчини

Як легкими дотиками підштовхнути супутницю до теплих відносин і нестримного сексу?

Людська шкіра – це, в середньому, два квадратних метра, вкритих щільно розташованими сенсорними датчиками. Ерогенні зони – це точки на тілі, стимуляція яких призводить до сексуального збудження.

Кожна жінка індивідуальна, тому жіночі ерогенні зони теж штука суто індивідуальна. Одного дотику людини протилежної статті достатньо для того, щоб вимкнути механізм нервової реакції на стрес та збільшити викид ендорфінів в організмі. Отже, як торкатися до дівчини?

Твоє завдання – навчитися, як правильно торкатися і отримувати максимальну користь.

 

Пальці

В подушечці кожного пальця на руці орієнтовно три тисячі сенсорних рецепторів. Спробуй, не поспішаючи, погладити її пальці. За її реакцією буде зрозуміло, чим закінчиться сьогоднішній вечір. Якщо ти не здаєшся дамі привабливим, вона, не усвідомлюючи, забере руку. Але якщо вона почне перебирати твоїми пальцями у відповідь, вважай це компліментом.

Зап’ястя

Фахівці з мови тіла стверджують, «жінки відкрито демонструють зап’ястя чоловікові тільки у тому випадку, коли зацікавленні у ньому як в потенційному партнері», якщо за дотиком послідував зоровий контакт? Дуже добре, продовжуй в тому ж темпі.

Шия

Одна з найбільш активних ерогенних зон – це місце, де перевіряють пульс. «Пам’ятаєш, як у кіно?». Якщо дівчина злегка заметушилась і стала смикати локон волосся – ти все правильно зробив.

Плечі

Задій її підсвідомість. Дотик твоєї руки до її плечей – це жест підтримки. Дама підсвідомо буде відчувати, що ти повідомляєш їй: на мене можна покластися, мені можна довіряти.

Спина

Якщо ти невимушено доторкнешся до її спини, вона сприйматиме тебе як лідера, до речі, жінкам подобається ця риса. Вона може й не звернути на це увагу, але ти не панікуй: значить, їй так комфортно.

Груди

Ні, не треба хапати її за цицьки! Потрібно підійти до коханої ззаду, як би по-дружньому оповити її руками – так, щоб долоні виявилися з боків її грудей, а не на них.

 

P.S Не варто робити цього на першому побаченні!

Берлог Рекомендує