День святого Валентина

Як провести День святого Валентина

День Закоханих ідеї

Ти з нетерпінням чекаєш День святого Валентина ? Напевно, у тебе великі плани на цей романтичний день. А ще ймовірніше, ти мрієш про те, що твоя друга половинка перетворить ваш День Закоханих в прекрасну казку.

Читай: Запорука міцних стосунків

Тому покажи приклад, якщо ти хочеш, щоб День святого Валентина був особливим і неповторним, візьми ініціативу у свої руки. Ось декілька ідей для ідеального Дня Закоханих:

Що подарувати на День святого Валентина своїй другій половинці? Думаєш про креативний подарунок, зроблений власноруч? Ти можеш купити або зробити коробочку у вигляді серця, а в неї вкласти різноманітні смаколики: марципани, шоколадні цукерки у вигляді сердечок, макаруни чи вишукане печиво. Головне, щоб це все виглядало красиво.

Також можна спекти коханому/ній торт у вигляді серця і купити пляшку його/її улюбленого вина. А можна почати свято з самого ранку і приготувати для нього/неї святковий сніданок до Дня Закоханих.

Якщо ти хочеш купити коханому/ній подарунок до Дня всіх закоханих, можна вибрати цікаву обкладинку для паспорта, забавні тапки, теплі рукавички або шапку, гаманець, светр, сексуальну нижню білизну, чи щось з асортименту секс шопу.

Читай: Спонтанний секс – найкращі місця

Як відсвяткувати День святого Валентина

Можна приготувати для улюбленого романтичну вечерю, котра плавно переходить в ніч кохання. Ти можеш підготувати еротичний танець, купити собі комплект сексуальної білизни, запропонувати йому пограти в еротичну гру. У цей день можна піти в ресторан, в кіно, в театр або на концерт. Якщо є можливість, запропонуй йому/їй виїхати на День святого Валентина в інше місто.

Ідей до Дня Закоханих багато, але ти повинен/нна придумати щось своє. Організуй свято і надихни свого коханого/кохану на подвиги.

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує