Чи існує дружба між чоловіком і жінкою

Чи існує дружба між чоловіком і жінкою

Про френдзону

Чи існує дружба між чоловіком і жінкою – це питання, котре цікавить багатьох. На дане питання у кожної людини існує своя особиста думка. Чоловічий журнал Берлог провів численні опитування на цю тему, вихідні результати твердять, що в таку дружбу вірять лише тридцять п’ять відсотків людей. Це звичайно багато, але не дотягує навіть до половини всього населення.

 Чоловік і жінка – це протилежності.

Вони влаштовані таким чином не просто так і не заради дружби. Їх створили для продовження всього роду людського. Саме тому між ними створюються такі почуття, що сприяють цій функції продовження роду. І дружба тут зовсім недоречна.

Читай: Запорука міцних стосунків

Щоб більш зрозуміло і повно відповісти на це риторичне питання, потрібно, насамперед, розібратися, що являють собою чоловіча дружба та жіноча дружба.

Союз жінок передбачає купу емоцій, сльози, балаканину з приводу і без, плітки, обговорення нових придбаних речей, походи по магазинах цілими днями.

А братство чоловічого населення країни передбачає довіру та взаємодопомогу. Чоловік заради свого друга зможе тимчасово відмовитися від своїх інтересів.

Читай: Чим зайнятися на побаченні

А інтересами подруги не зможе поступитися. Тільки в тому випадку, якщо чоловік закоханий в жінку, і готовий заради неї на все. Але це вже не дружба, а любов.

Дружби між чоловіками і жінками не буває. Так як чоловіки в жінках бачать, насамперед, сексуальний об’єкт. Якщо навіть дружба почалася, то незабаром вона переросте або в щось більше, або плавно перетече ні в що.

Читай: Якою повинна бути ідеальна жінка

Спочатку дружба між слабкими і сильними сторонами людства починається з закоханості одного з них. Адже просто так жінка або чоловік не підійдуть один до одного, щоб просто запропонувати дружбу. І, врешті-решт, ця закоханість знову таки у щось переростає.

Крім любові і закоханості можуть виникнути відносини взаєморозуміння. Такі відносини найчастіше розвиваються між колегами по роботі або спільній справі: коли чоловік і жінка розуміють один одного в питаннях бізнесу, коли їх пов’язує професійний інтерес. Такі відносини не можна віднести ні до любовних, ні до дружніх. Це просто взаєморозуміння двох колег по роботі.

Читай: Чому чоловіки зраджують

Щирі, дружні стосунки між дівчиною і юнаком можуть виникнути лише у родичів. Наприклад, між братом і сестрою. Але родичам не варто довіряти особисті таємниці.

Саме поняття дружби є досить філософським. Кожна людина дружить з тим, з ким їй комфортно і зручно. І, як кажуть, скільки людей стільки й думок. Кожен самостійно вирішує, чи можна дружити з людиною протилежної статі, чи ні…

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує