Вікінги 3 сезон

Коли вийдуть Вікінги 3 сезон

Коли вийдуть Вікінги 3 сезон? Чи будуть знімати продовження серіалу?

Всі ці питання цікавлять багатомільйонну армію прихильників серіалу Вікінги. Вікінги (Vikings) – це канадо-ірландська історична драма, створена Майклом Херстом спеціально для телеканалу History. Вже протягом двох сезонів серіал розповідає про набіги вікінгів раннього середньовіччя Скандинавії на Британію. Головним персонажем драми Вікінги є відомий історичний персонаж Рагнар Лодброк, його сім’я та віддані товариші.

Протягом попередніх двох сезонів Рагнар став ватажком  племен вікінгів. Легенди свідчать, що знаменитий Рагнар був нащадком самого Одіна; він безжалісно нападав на територію сучасної Франції, Нортумбрію та у 845 році навіть захопив Париж.

Судячи з рейтингів, можна з впевненістю говорити про майбутні зйомки третього сезону серіалу Вікінги. Сага Вікінги займає лідируючі позиції в рейтингу телеканалу History, що забезпечує йому вигідний ефірний час.

Дірк Хоогстра, Генеральний директор телеканалу History, оголосив про продовження культового серіалу. У новому сезоні буде знято десять епізодів.

«Вікінги взяли глядачів штурмом і зарекомендували себе як один з найбільш ефектних, візуально приголомшливих драм на телебаченні. З його швидким розвитком подій, пристрасними і лояльними прихильниками, Вікінги закріпилися на телеканалі History так само, як ми є лідерами в реаліті-шоу» – сказав Хоогстра. «Нам неймовірно пощастило мати такий надзвичайно талановитий склад і команду на чолі з Майклом Херстом».

Вікінги 3 сезон обіцяє, занурити глядачів ще глибше в подвиги цих безстрашних воїнів, які готові ризикнути всім для завоювання влади.

Берлог Рекомендує