Геракл

Геракл 2014

Hercules

Кінострічка Геракл – це майбутній пеплум (жанровий різновид історичного фільму) режисера Бретта Реднера, знятий за мотивом коміксу «Hercules: The Thracian Wars» Стіва Мура. Фільм повинен був знімати Пітер Берг, однак він пішов з посади режисера фільму, залишившись у проекті як продюсер. Зйомки стрічки Геракл 2014 проходили в Угорщині та Хорватії.

По сюжету стрічки Геракл (Дуейн Джонсон), переслідуваний гріхами свого минулого, став найманцем. Разом з п’ятьма вірними соратниками він подорожує стародавньою Грецією, продаючи свої послуги за золото і використовуючи свою легендарну славу, щоб залякувати ворогів. Але коли добрий правитель Фракії і його дочка просять Геракла перемогти дикого та могутнього воєначальника, Геракл вирішує, що для того, щоб добро перемогло і відновилась справедливість – він знову повинен стати героєм.( Ми ж то знаємо, що вся справа в дочці царя Котіса ).

У фільмі також знімалися: Аксель Хенні, Іен Макшейн, Джон Херт, Джозеф Файнс, Руфус Сьюелл, Ірина Шейк, Ребекка Фергюсон, Роберт Мейллет та Джо Андерсон.

Прем’єра кінострічки Геракл в Україні запланована на 24 липня 2014 року.

Берлог Рекомендує