Volkswagen Golf Sportsvan

Volkswagen Golf Sportsvan

Volkswagen Golf Sportsvan - відмінний сімейний автомобіль

У різних моделей автомобілів, попри те, що вони належать до одного бренду, можуть бути різні долі – одна модель спалахує і яскраво горить інколи протягом кількох десятиліть, інша зазнає невдачі.

Ні для кого не секрет, що сімейство Golf цього року відзначатиме свій 40-річний ювілей. За ці роки змінилось 8 поколінь цієї супер вдалої моделі, а її назва майже стала легендою автомобільної надійності. Не дивно, що маркетологи з Вольфсбурга вирішили скористатися цим успіхом і придумати різні модифікації Golf, які, як вони сподіваються, будуть не менш популярні.

Зовнішність Volkswagen Golf Sportsvan досить сувора і лаконічна. Дизайнерам не дали розгулятися: оскільки вони створювали титулованого нащадка сімейства Golf, їхнім завданням було передати його основні риси. Передня частина новинки отримала більш короткий капот, який плавно перетікає в верхні стійки даху, його строгі фари з світлодіодними ходовими вогнями, вузьку щілину фальшрадіаторної решітки і широкий бампер з відкритим повітрозбірником, що пересікає майже всю його нижню частину. Завершують цей образ дрібні, але цілком функціональні деталі: стильні бічні дзеркала заднього виду з вбудованими поворотниками. Трикутні віконця перед передніми дверима і невеликий спойлер над дверима багажника ззаду.

Німецька точність і лаконічність присутня і в інтер’єрі. Передня панель і центральна консоль Volkswagen Golf Sportsvan зроблені без надмірностей, створюється враження, що коли над ними працювали дизайнери, за процесом дуже уважно спостерігали інженери.

Під капотом Volkswagen Golf Sportsvan ховає шість варіантів моторів – чотири бензинових TSI об’ємом від 1,2 до 1,4 літрів і потужністю від 85 до 150 кінських сил. А також два турбодизеля – 110-сильний, об’ємом 1.6 літра і витратою палива менше 4 літрів на сотню і 2-літровий силовий агрегат потужністю 150 кінських сил.

Volkswagen Golf Sportsvan – відмінний сімейний автомобіль, який, безумовно, знайде своїх покупців. Він став більшою мірою вписуватися в клас компакт-венів, на відміну від моделі Golf Plus, і стане прямим конкурентом Ford C-Max, який тримає лідируючі позиції у своїй категорії.

Берлог Рекомендує