Cadillac Escalade

Cadillac Escalade

Авто для вельмож - Cadillac Escalade

Чутки про наміри General Motors випустити позашляховик під маркою Cadillac просочувалися в пресу ще з 90-х. Проте рік за роком ніяких помітних кроків зроблено не було.

І ось у 1999 дебютував перший повнорозмірний Cadillac Escalade. Сьогодні Cadillac вже випускає модель Escalade 2014-того року.

Cadillac Escalade 2014 року є одним з найпопулярніших позашляховиків, який володіє чудовим зовнішнім виглядом, вражаючою потужністю і просторим, вишуканим інтер’єром. Салон Escalade відрізняється комфортом і простором, в ньому з легкістю може розміститися до 7 дорослих осіб. Продумані системи підвищення комфорту включають передні сидіння з 14-ма позиціями і оббивкою з м’якої шкіри, трьохзонну систему клімат-контролю, двері багажного відділення з електроприводом.

Покращенню динаміки автомобіля сприяє 6,2 літровий двигун V8 з потужністю 409 кінських сил. Також авто обладнане системою відключення циліндрів Active Fuel Management, а адаптивна підвіска з системою управління жорсткістю забезпечує неперевершений рівень плавності ходу. Авто випускається в двох комплектаціях – «Base» та «Platinum»

Берлог Рекомендує