як приручити дракона 2

Як приручити дракона 2

Як приручити дракона 2 – офіційний трейлер

Як приручити дракона 2- повнометражний анімаційний фільм виробництва студії «DreamWorks Animation», прем’єра якого в Україні відбулась 12 червня 2014 року.

У своєму виступі в Пекіні Глава студії Джеффрі Катценберг розповів:

 Тісне співробітництво з HP дозволило нам робити революційні кроки в анімації. Тому спільно розроблений проект «Багатоядерної масштабованої обробки даних» – дозволяє нашим художникам в реальному часі оцінювати багатошарову комплексну анімацію, а не чекати восьмигодинного рендерингу.


Вже як п’ять років дракони і вікінги перестали активно недолюблювати один одного. Причиною колишньої ворожнечі були крадіжки драконами овець у людей, а ті, у свою чергу, всіма силами захищали своє майно. Завдяки старанням непоказного на вигляд хлопчиська Іккінга, який вважав розумову працю кращою за фізичну, люди куди краще пізнали драконів, і між цими двома народами нарешті налагодилось взаєморозуміння.

Тепер у кожної людини є товариш-дракон, а приятелі Іккінга, які колись тренувались полювати на крилатих сусідів і вбивати їх, із задоволеннями розважаються драконячими гонками. Втім, у самого Іккінга і його друга Беззубика є справи важливіші, вони подорожують і відкривають нові землі, складають карти і випробовують на ділі все нові винаходи. Під час свого чергового походу, вони знаходять таємничу крижану печеру, в якій живуть сотні диких драконів…

Берлог Рекомендує