хочу купити собаку

Хочу мати друга – хочу собаку

У власників собак більше друзів

Собаки на відміну від інших домашніх вихованців дарують не лише свою відданість і увагу, а й змушують людину почувати себе менш ізольованими.

Наявність собаки допомагає людині не почувати себе самотнім. На жаль, до власників рептилій, котів і гризунів це не відноситься

Джон Каціаппо

Експерти вважають, що собаки, на відміну від інших тварин, вимагають, щоб з ними гуляли. А вирушаючи на прогулянку зі своїм чотирьохлапим другом, ти не тільки зміцнюєш організм прогулянками на свідому повітрі, а також зустрічаєш друзів, сусідів, заводиш нові знайомства.

Читай: Берлог – будь кращим

Ти побачив (ла) гарненьке цуценя і тебе відвідала думка « хочу собаку », «а чи не завести мені собаку?» Отже, що потрібно знати, перш ніж зважитись на такий крок. Собака віднімає багато вільного часу. Якщо, ти заведеш собаку, тобі потрібно буде рано вставати і швидко одягатися, вибігати на вулицю у будь-яку погоду – собака хоче пісяти не залежно на вулиці дощ, град чи сніг. А потім потрібно мити лапи, незалежно чи є в тебе гаряча вода, але для цього потрібно дійти до ванни і запхати туди опірну собаку, а потім ловити по квартирі собаку, яка розбризкує воду в різні сторони, причому робити це треба тихо, так як всі ще сплять. А коли спіймали і витерли – готувати собаці сніданок.

Багато собак коли залишаються самі вдома, сумують за господарем і починають гризти його речі. Деякі громлять квартиру, а, повернувшись, ти не можеш навіть лаятись, адже по-перше, це зроблено з туги і любові до тебе, а по друге, це було так давно, що собака вже забула і не пов’язує покарання з такою дрібницею як знівечені двері або зняті зі стін шпалери.

Ніхто і ніколи не буде тебе зустрічати так радісно, як твій чотирьохлапий друг. І не важливо, скільки тебе не було, годину або день. Вчені з’ясували що, щоразу коли собака залишається одна, вона сприймає що ви розлучились назавжди. А бурхлива радість при зустрічі ніщо інше, як спосіб розповісти що вона чекала тебе.

Собака позбавить тебе від ліні і мимоволі змусить розпочати активний спосіб життя.

Читай: Кінні прогулянки – відпочинок для душі і тіла 

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує