2015

6 способів загадати бажання на Новий Рік

Новорічні бажання

Для тих, хто ще не втратив віру у новорічні дива, пропонуємо обрати один із способів загадати бажання на Новий Рік .

Читай: Стиль життя

  1. Це, мабуть, найпопулярніший спосіб. Заздалегідь підготуй ручку, папір і сірники. З початком бою курантів запиши бажання на клаптику паперу, підпали його над келихом шампанського, щоб попіл летів у нього. Під звуки останніх ударів випий шампанське разом з попелом. Для того, щоб бажання встигло згоріти, пиши його на невеликому клаптику паперу дрібним почерком.
  2. Напиши своє бажання на листочку, поклади його в маленьку коробочку і повішай на ялинку. Коли до приходу Нового року залишиться 5 хвилин, візьми її в ліву руку і промов: «Коробочка, коробочка, бережи мою таємницю, нехай моє бажання скоріше виповниться». Тепер зніми коробочку з ялинки, дочекайся 12-го удару курантів і повішай її назад на ялинку, попередньо кинувши листочок з бажанням у вікно.
  3. Виріж власноруч паперові сніжинки, написавши на кожній бажання. При настанні Нового року вийди на балкон і випусти сніжинки. Вітер підхопить їх, і твої бажання закружляють у чудовому снігопаді, дійдуть до Діда Мороза і обов’язково збудуться.)
  4. На зворотному боці свого святкового костюма виший бажання. Нехай цей напис буде коротким, наприклад «Любов» або «Шлюб». Як тільки почнуть бити куранти, доторкнись правою рукою до вишивки і опівночі промов це бажання вголос.
  5. Приготуй заздалегідь виноград. З кожним ударом курантів з’їдай по виноградинці, подумки промовляючи свої бажання. Існує  повір’я, що кожного, хто з’їв 12 виноградин, чекає щасливий рік і сповнення всіх бажань.
  6. Після новорічної ночі напиши на маленьких аркушах 12 різних бажань, а один аркуш залиш порожнім. Перемішай їх та поклади під подушку. Вранці, коли прокинешся, дістань з-під подушки один аркуш і прочитай його. Те, що там буде написано, і повинно буде здійснитися.

Читай: Секс & стосунки

Нехай усі бажання збуваються!

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує