стати душею компанії

Як стати душею компанії

Як завести друзів

Берлог готовий побитись об заклад, що у тебе більше природного хисту та чарівності у спілкуванні з людьми, аніж ти собі уявляєш. Користуйся ними частіше.

Здатність заводити друзів – важливий фактор успіху в житті. Ну а самотність призводить до депресії, апатії та алкоголізму. Задля життєвого успіху Чоловічий журнал Берлог радить тобі більше сил витрачати на знайомство з новими людьми, ну і, звичайно, для підтримки старих зв’язків. Ось декілька речей, які допоможуть тобі отримати відповідь на питання « Як стати душею компанії »:

Читай: Стиль життя

Розмовляй з незнайомцями

Не бійся порушити чиюсь зону комфорту і здатися диваком. Насправді людям подобається, коли все йде не за планом. Нічого премудрого, ось тобі для початку проста фраза: «я чув вашу розмову, вона здалась мені цікавою». Ну а якщо співрозмовник не в дусі, просто скажи «вибачте, що завадив вам» і відійди в сторону.

Читай: Як вивчити іноземну мову

Ризикуй разом з друзями

Дружні стосунки міцніють, коли ти показуєш комусь, що прикриваєш його спину, і він робить те ж для тебе. А для цього потрібна якась небезпека. Хороша новина в тому, що вона може бути вигаданою. Мозок погано відрізняє справжні загрози від уявних. Підкотіть з товаришем до дівчат з вищого світу; проберіться на чуже весілля (родичам нареченої треба говорити, що ви – з боку нареченого і навпаки). Повір, це надасть такий же приплив адреналіну, як і родео з биками.

Читай: Секс & Стосунки

Роби хоч що-небудь

Нічого не станеться, поки ти тупо сидиш і дивишся телевізор. Візьми трубку і подзвони людям, з якими знайомий лише мигцем: клич їх гуляти по осінньому лісі, адже ти знаєш якусь дорогу з цікавою історією, влаштуй експедицію в найближчий до твого міста древній монастир, організуй для всіх чемпіонат з боулінгу в місцевому клубі. Ось тобі й історія, про яку потім можна буде розповідати. Ну а на додачу – кілька нових друзів.

Найкращий спосіб бути в центрі уваги – це постійно знайомитись з новими людьми і розповідати їм захоплюючі історії, які трапились з тобою…

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує