як вивчити іноземну мову

Як вивчити іноземну мову

Вчити іноземну мову це просто

Що б ви там собі не думали, вивчити іноземну мову не так вже й складно. Важливо віднестись до цього серйозно та дійсно мати бажання чи хороший стимул.

Берлог сподівається, що наступні поради стануть вам у нагоді при вивченні іноземної мови. Отже, як вивчити іноземну мову .

Читай: Чого не варто робити за кордоном

    1. Вправлятися у мові необхідно щодня! Це як зі спортзалом — хочете мати сильні м’язи — тренуйте їх систематично! Виділяйте хоча б 10-15 хвилин для читання або повторення нових фраз.
    2. Якщо бажання вивчати мову слабшає занадто швидко, придумайте свій власний алгоритм занять. Наприклад, трохи часу на заняття, потім — трохи музики або невелика перерва на прогулянку.
    3. Ніколи не вивчайте окремі слова! Вчіть цілі фрази в контексті, так легше! Наприклад, якщо ви запам’ятали вислів “strong wind”, то одне із слів автоматично викличе в пам’яті інше!
    4. Особливо корисно виписувати на поля підручників вже готові окремі фрази і намагатися активно використовувати їх в діалозі.
    5. Виробіть звичку перекладати подумки ВСЕ, що потрапляє на очі — реклами, уривки пісень, діалогів, назви газетних статей. Невигадливо і корисно!
    6. Завчати напам’ять — корисно! Але завчати треба тільки те, що вже стовідсотково правильно або попередньо виправлено викладачем!
    7. Уже підготовлені до вживання фрази, ідіоми записуйте і зберігайте в пам’яті в першій особі. Наприклад: “I am only pulling your leg” (Я тебе тільки дражню).
    8. Будь-яку іноземну мову не можна вивчати ізольовано — просто тихенько робити вправи в зошиті і слухати викладача. Дивіться фільми, читайте літературу і газети в оригіналі, спілкуйтеся з англомовними друзями в інтернеті!
    9. Не бійтеся помилок, бійтеся невиправлених помилок! Ніколи і нічого не залишайте неперевіреним.
    10. Будьте впевнені, що незважаючи ні на що, ви вивчите мову!

Читай: Куди українці можуть поїхати без віз

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує