Чоловіче здоров’я – потенція

Як покращити чоловіче здоров’я

Ще древні підмітили зв’язок між певними групами харчових продуктів і сексуальністю людини.

Рецепти афродизіаків ми зустрічаємо в китайських і японських манускриптах, індійській «Камасутрі», творах давньогрецьких і давньоримських авторів.

У цій статті чоловічий журнал Берлог представить невеликий огляд найбільш популярних і легкодоступних у нас «секс-продуктів», котрі допоможуть покращити чоловіче здоров’я ( потенція ).

  • Яйця. Одним з найбільш відомих продуктів для стимулювання ерекції є … звичайні курячі яйця. В них міститься велика кількість корисних для організму речовин і вітамінів: тваринний білок, жирні кислоти, вітаміни А, В6, Е, мікроелементи, які добре стимулюють потенцію. Однак, попереджають лікарі, не слід надмірно захоплюватися яйцями: здоровим людям рекомендується вживати в їжу не більше двох яєць на три дні. Також лікарі не радять їсти сирі яйця: по-перше, вони погано засвоюються, а по-друге, вони можуть містити шкідливі мікроби.
  • М’ясо. Благотворно впливає на потенцію. Воно містить тваринний білок, жирні кислоти, а також активні речовини – сполуки заліза і екстрактивні речовини. Маленький секрет: смажене і тушковане м’ясо містить більшу кількість екстрактивних речовин, ніж варене. Для приготування романтичної вечері, слід використовувати свіже, нежирне м’ясо. Однак, м’ясом також не слід надмірно захоплюватися і зловживати.
  • Мед. Мед як ліки відомий з глибокої давнини. У ньому міститься величезна кількість корисних речовин: фруктоза, протеїни, органічні та неорганічні кислоти, мікроелементи і вітаміни. Мед цілюще впливає на організм людини. За результатами досліджень, регулярне вживання меду протягом двох місяців підвищує рівень гемоглобіну в крові і сприяє прискоренню обміну речовин, покращуючи потенцію.
  • Горіхи. Горіхи вельми багаті вітаміном Е, котрий сильно впливає на потенцію. Цей вітамін бореться з втомою, благотворно впливає на ендокринну систему – поліпшується функціонування щитовидної залози, гіпофіза, статевих залоз.
  • Банани. Банани, так само як і груші, мають ряд корисних для організму людини властивостей, сприяючи зростанню активності та посилення потенції, при цьому, банани майже не мають протипоказань при вживанні в їжу. Дізнайся! – Чому варто їсти банани…
  • Груші. Звичайна груша є джерелом вітамінів і мікроелементів, необхідних для здоров’я людини. Вживання груш приносить користь серцю, легеням, покращує настрій, надає освіжаючий ефект, посилює сексуальну активність. Таким чином, при бажанні та наявності фантазії можна легко приготувати еротичну вечерю для твоєї коханої з простих продуктів.

 

Берлог Рекомендує