займатись коханням

Місця, де варто займатися сексом

Цікаві місця, де можна займатись коханням

Мрієш про романтичну ніч з коханою людиною на балкончику п’ятизіркового готелю на Сейшелах, але ще «не назбирали»? Не хвилюйся, а поки випробуй усі більш доступні місця для розширення сексуального досвіду. Займаючись сексом поза межами спальні, ти маєш можливість краще пізнати партнера, дізнатись, що його заводить. Зміна оточення не лише відгородить вас обох від побутових речей і дозволить урізноманітнити стосунки, а й додасть адреналіну, що значно вплине на якість сексу. Крім того, ви отримаєте неповторні враження і спогади від них. Отже, де можна займатися сексом ?

    • На задньому дворі. Якщо у вас свій будинок, добре відгороджений від цікавих сусідів, то це відмінний спосіб отримати усі переваги від сексу на відкритому повітрі, не відходячи далеко від дому.
    • У готелі. Чудово підійде, якщо ви вирушили у відпустку. Додайте елемент гри: познайомтесь у барі, а потім зніміть номер у готелі. Якщо вам захочеться чогось «пікантнішого» – займіться цим на балкончику. Це, звісно, не Сейшели, проте чудовий вид на місто гарантовано.

Читай: Як урізноманітнити секс

    • На сходах. Хто ж знав, що таке чудове місце для сексу було у вашому будинку увесь цей час? Тут підійде позиція «doggy style». Прекрасне місце, якщо у вас з партнером значна різниця у зрості.
    • У друзів. Якщо вам довелось залишитись на ніч у друзів, проведіть цю ніч з користю. Цікаво, що для багатьох людей дім їхніх друзів є чи не найкращим місцем для близькості. Вони стверджують, що тут доводиться робити «усе» майже безшумно, і за рахунок цього усі відчуття різко загострюються. Спробуйте самі.

Читай: Перший секс з новою дівчиною

    • У душі. Займатися сексом в басейні чи в озері, мабуть, дійсно круто, проте не варто забувати про всі ризики і небезпеки, що чекають тут на вас: це і бактерії, і ризик того, що хлорована вода зменшить ефективність презерватива. Секс у душі ж – зовсім не банально, варто лише підключити фантазію.
    • На публічному заході. Де б ви не опинились – на весіллі друзів, спортивних змаганнях , конференції чи презентації – варто лише знайти підходяще місце. Втечіть непомітно, знайдіть ванну кімнату чи туалет, віддалений від натовпу. Через декілька хвилин ви зможете знову приєднатись до решти з таємницею, думка про яку триматиме вас «напоготові» аж до вечора.

Читай: Чому важливо говорити про секс

    • Перед дзеркалом. Дивитись на себе і свого партнера під час сексу в дзеркало надає неабиякого збудження. «Підглядання» підсилює емоції як під час прелюдії, так і в позі «Doggy Style», і при оральному сексі.
    • У машині. Секс в машині – класний спосіб додати адреналіну у ваше сексуальне життя. Головне – припаркуватись у правильному місці, де не надокучатиме параноя бути спійманими на гарячому.

Читай: Секс & Стосунки

    • На пляжі. Радимо все ж таки постелити рушник на пісок, щоб запобігти його попадання у «важкодоступні місця» і триматися подалі від солоної морської води, яка, висохнувши на делікатній шкірі, завдаватиме дискомфорт.

  • У літаку. Щоб не викликати невдоволення пасажирів і уникнути непотрібних поглядів, доведеться відправитися в туалет. Звичайно, тісні кабінки не пристосовані для таких занять. Але охоплених пристрастю партнерів це не повинно зупиняти. Йти в туалет краще по черзі. Можна розташуватися стоячи, тримаючись руками за умивальник, або обличчям один до одного, спершись спиною об стіну. Головне – не займати туалет довше, ніж на п’ятнадцять хвилин. Це може викликати підозру у бортпровідників, і секс перерветься через наполегливий стукіт у двері.

Берлог Рекомендує