сексуальні фантазії

Сексуальні фантазії – те що нас заводить

Найпоширеніші сексуальні фантазії чоловіків і жінок

Зазвичай сексуальні фантазії універсальні, проте залишається тільки дивуватися тому, як ми ніяковіємо, коли говоримо про них.

Найбільш популярними сексуальними фантазіями є ті, в яких люди займаються якимись незвичайними вигаданими сексуальними дійствами не з будь-ким, а зі своїм постійним партнером. Сценарії зазвичай розвиваються по-різному, все залежить від темпераменту і особистих вподобань людини.

Чоловіки і жінки – різні, тому і сценарії їхніх сексуальних фантазій також відрізняються. Жінки чутливі та романтичні, тому зазвичай у своїх потаємних фантазіях вони відштовхуються від обстановки та атмосфери, також для них важлива атрибутика і деталі. Найцікавіше те, що зазвичай жінки не акцентують увагу на самому партнерові, його частинах тіла, чи зовнішності, проте годинами можуть продумувати свій образ, аж до найдрібніших деталей.

Читай: Секс & Стосунки

Чоловіки, на відміну від жінок, акцентують увагу на сексуальній активності та пікантних частинах тіла. Чоловіки добре прорисовують пози і рухи, проте їм не важливий антураж.

Читай: Як урізноманітнити секс

Оцінити свої шанси на ризиковані сексуальні пригоди тобі допоможе цей скромний список сексуальних фантазій.

  • Груповий секс

Напевно, це найпоширеніша сексуальна фантазія. У когось це бажання заховано десь на рівні «хочеться, але не наважуюсь», інші й раді зважитись, але якось не було нагоди.

  • Зйомка у фільмі

Заповітні «Камера, мотор, почали!» мріють почути багато з нас. Проте навряд чи перед відповідальними зйомками над тобою будуть чаклувати професійні перукарі та гримери, а зустріч лицем з усіма своїми естетичними недосконалостями і далеко не досконалою фізичною формою може поставити жирний психологічний хрест на такій акторській кар’єрі, нехай навіть і в сімейному кіно шедеврі.

  • Познайомимось?

Поганий настрій. Вечір. Клуб. Мартіні. Ще Мартіні. Гарний настрій. Ще мартіні. Ром. Віскі. А ось і він (вона). Іскра. Таксі. Ліжко, Знайомство. Ранок.

Добре, якщо він (вона) не маніяк, симпатичний і здоровий, тоді ти нічим не ризикуєш. Проте, чи вартий такий ризик

  • Робочі відносини

Ех, як вже надоїли ці річні звіти! Так і кортить закрутити голову секретарці або колезі по роботі. Секс з усміхненою колегою в легковажних панчохах може бути чудовим, але, швидше за все, таким він буде тільки в твоїх фантазіях. Добре, якщо шалений постріл офісної пристрасті ніяк не відіб’ється на твоїй роботі. Тому, якщо не готовий міняти роботу – не заводь службових романів.

  • А раптом застукають?

Фраза «а раптом застукають?» підкидає більше дров у вогонь пристрасті, ніж, наприклад , мереживна білизна. За гострими відчуттями вирушай у ліфт, машину на стоянці, пляж і ще тисячу інших місць, де ймовірність бути застуканими зненацька максимально висока.

Дай волю своїм фантазіям, розкажи їй (йому), чого тобі хочеться і чому тобі хочеться саме так! Розповідаючи своїй половинці деталі твоїх сексуальних бажань, ти підштовхнеш її до такої ж відвертості. Сексуальні фантазії змушують бажання весь день кипіти на повільному вогні, щоб до вечора виплеснутись у справжню пристрасть.

Читай: Секс в машині

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує