доггі стайл

Доггі стайл

Освоюй простір за допомогою улюбленої пози

Найбільшою перевагою пози доггі стайл є універсальність. Завдяки повній свободі рухів ти можеш вдаватися до твоєї улюбленої пози де завгодно. Якщо ти зі своє подругою застряли десь на ліжку, саме час озирнутися!

Читай: Секс & Стосунки

Переберись на диван

Якщо ти ще не позбувся того старого дивана – продавленого, вузького і, здавалося б, зовсім непридатного для сексуальних марафонів, не поспішай списувати його з рахунку. Стягни з подруги все зайве, підніми її та перекинь через валик-підлокітник. Залежно від висоти дивана і від того, наскільки широко ти розставиш ноги, кут проникнення буде змінюватися, що гарантує вам обом цілий букет вражень.

Читай: Сексуальні фантазії – те що нас заводить

Вирушай на кухню

Раз вже ви обоє опинилися на кухні, а м’ясу ще потрібно тушитись і тушитись, є відмінна нагода нагуляти апетит. Благо на будь-якій кухні вистачає поверхонь, на які можна спертися.

Притисни подругу до плити, раковини, чи посудомийної машини – і вперед! У цій позі ти зможеш, притискатися до неї всім тілом, і тобі буде відкритий доступ до її шиї. Вертикальний доггі-стайл – універсальний,  таку позу можна практикувати практично скрізь, навіть в душі. І про м’ясо теж не забудь!

Читай: Спонтанний секс – найкращі місця

На килимі

Це, мабуть, найпоширеніший варіант доггі-стайл, але і його можна зробити ще цікавішим. Спробуй, наприклад, розташуватися поряд з дзеркалом – не позбавляй вас обох естетичного задоволення!

Роздягни подругу і розташуйся з нею на килимі, стоячи на колінах. Подбай про подушки, якщо не хочеш, щоб коліна твоєї подруги видавали ваші пристрасті.

Читай: Як урізноманітнити секс

Вийди на сходи

Якщо пристрасть застала вас далеко від дому, доггі-стайл – це накращий вихід. Клуб, бібліотека або дача її батьків – адже там скрізь є сходи, чи не так?

Забудь про довгі прелюдії! Приспусти все зайве і розташуйся на сходинках таким чином, щоб твоя прекрасна половинка була на сходинці вище тебе. Ця поза називається «подвійний Z».

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує