тантричний секс

Тантричний секс

Оргазм за допомогою тантри

Тантричний секс – явище сучасної моди. Але чи знаєш ти, чим є тантра насправді? Що таке тантричний оргазм? Як його відчути? Берлог дасть тобі відповіді на ці питання.

Що таке тантра?

Тантра (в перекладі із санскриту) означає стан вищого звільнення. Цей стан приходить завдяки регулярній практиці тантричних технік. Тантра є найбільш підходящим методом самоусвідомлення для сучасної епохи. У сучасному швидкісному темпі життя ми не можемо піти в ліс і відректися від соціальних благ і чуттєвих задоволень. Людське життя коротке і неспокійне. Тому, якщо ти задаєш собі питання «що таке медитація», «як зайнятись йогою», то тантра під силу навіть новачкам.

Що таке тантричний секс?

Це не секс в звичайному розумінні цього слова. Тантричний секс заснований на принципі енергетичного взаємопроникнення партнерів. Сутність чоловіка і жінки є протилежними одна одній. Це дві абсолютно різні енергії. Через це виникає безліч непорозумінь і конфліктів. Отже, чому чоловіки і жінки такі різні?

Чоловік і жінка є протилежними сторонами однієї медалі. Сучасні психологи встановили, що кожен чоловік є чоловіком лише на певний відсоток, це ж стосується і жінок. Стать людини обумовлена якостями, набутими в попередніх втіленнях.

Сумісність партнерів залежить від процентного співвідношення чоловічих і жіночих якостей. Кожен чоловік відчуває брак жіночої енергії, а жінка чоловічної. Цим обумовлений потяг статей. Ідеальний варіант сумісності пари – коли чоловік своєю чоловічою енергетикою доповнює брак енергетики жінки, і навпаки. Пари з наявністю нерівного процентного співвідношення відчувають складнощі у відносинах.

Що таке тантричний оргазм?

Тантричний оргазм – це мульти-оргазм. Кожен чоловік і жінка можуть відчувати оргазм діапазону відчуттів тільки своєї статі. Під час тантричного оргазму людина відчуває одночасно і чоловічий і жіночий оргазм. Людина отримує повний діапазон органічних відчуттів у всьому тілі одночасно. Цей стан вищого блаженства називається тантрою.

Тантра розкриває нам методи індивідуальної практики і роботи з партнером протилежної статі. Це не принципово важливо, адже суть даного оргазму в тому, що він відбувається всередині практикуючого. Так що, цим можна займатися як з партнером, так і без нього. Партнер служить лише механізмом збудження сексуальної енергії. Тривалість тантричного оргазму може бути різною – від 5 хвилин до 2-х діб. Це явище називається «Долиною оргазму».

Як відчути тантричний оргазм?

Щоб прийти до тантричного оргазму, необхідно щодня виконувати ряд спеціальних технік, які потрібно отримати від людини, яка вміє входити в даний стан або, як мінімум, практикує за спеціальними книгами.

Берлог Рекомендує