про секс

Чому важливо говорити про секс

Чоловік не завжди дає, але завжди отримує; жінка ж завжди дає, проте не завжди отримує.

Все у твоїх стосунках починається, як у всіх. Ви зустрічаєтесь вже пару місяців, секс у вас хороший настільки, наскільки він може бути у двох не надто досвідчених і боязких людей, проте тобі здається що вона щось недоговорює. Час-від-часу ти зніяковіло, проте впевнено, намагаєшся її розговорити, але через декілька тихих і невпевнених «мм-м», ти покидаєш це марне діло.

Повертаєшся до цієї розмови вже через п’ять років – вона вже не боязка двадцятирічна дівчинка, а прекрасна доросла жінка, ви довірливо спілкуєтесь, розповідаючи один одному про свої стосунки, ви тепер ще й хороші друзі. Цього разу ви зустрілись при денному світлі за чашкою кави, і вона спокійно розповідає, що ніколи не відчувала вагінального оргазму. Це означає, що вона за п’ять років жодного разу не відчула його з тобою. І ще вона пояснює, що це в порядку речей – як правило жінки до тридцяти не розмовляють зі своїми партнерами про секс.

Українські люди здебільшого дуже сором’язливі – не вміють і не хочуть говорити по секс. Причому, зазвичай хлопці набагато більш скуті, ніж дівчата.

Основною причиною відсутності обговорення сексуальних стосунків молоді дівчата в основному вважають страх. Страх того, що молодий кавалер не обтяжуватиме себе зобов’язаннями, а сам злякається щирості і назавжди втече, або ще гірше «а раптом він вирішить, що я повія?».

У епоху соціальних мереж зійтися або розійтися може бути так само легко, як поставити або зняти «Like».

Мені здається, жінки ніколи не переборють страх розмов про секс, так як страх залишається і домінує в їх системі цінностей. І поки він домінує, вони будуть мовчати і терпіти, мило посміхаючись. Здебільшого українські пари соромляться всього, навіть проживши багато років один з одним, навіть перепробувавши десятки поз чи місць – все одно соромляться.

Дійсно, рідкісний випадок, коли дівчата словами направляють хлопця: вище, лівіше, тихіше або навпаки – швидше, сильніше… Потрібно терміново починати розмовляти!

Отже, потрібно почати діяти: Чоловік боїться займатися сексом при світлі і погано реагує на експерименти? Запали свічку, так-так, зовсім як в солодкій романтичній сцені з фільму. Сьогодні одна свічка, завтра – дві, післязавтра – три, а через два тижні, коли ситуація почне нагадувати латиноамериканську мильну оперу, пересунь їх у ванну кімнату. До того моменту у чоловіка виробиться рефлекс: де свічки, там і секс – і він легко погодиться на романтичні водні процедури.

Коли наступного разу ви займатиметесь сексом з вашою половинкою, згадайте про це. Можливо, у вас щоночі розкішний, чудовий, нестримний секс – тоді ця стаття точно не для вас. А можливо, що ваш секс просто хороший, непоганий, міг би бути кращим – і тоді не соромтесь, зловіть вашу половинку прямо під час, знайдіть у собі силу зазирнути йому або їй в очі і сказати «Ти знаєш, мені буде дуже приємно, якщо ти зробиш ось так», – і візьми його руку (або не руку) і покажи, як саме.

Берлог Рекомендує