усмішка

Про щирість усмішки

Про що говорить усмішка

Придивись до оточуючих тебе людей – усмішка, стверджують психологи, здатна розповісти багато про характер її власника.

Якщо перед тобою особа з голлівудською усмішкою, будь  обережним: за чарівною посмішкою ховається егоїст. Такі люди люблять красиві залицяння та дорогі подарунки, однак вони непостійні в стосунках.

Читай: Якою повинна бути ідеальна жінка

Усмішка з примруженими очима характерна для ловеласів та фатальних жінок.

Якщо твій співрозмовник розтягує в усмішці губи, не розтискаючи їх, будь уважним:перед тобою або врівноважена, упевнена в собі людина, або ж невпевнена, закомплексована. Зверни увагу на очі: якщо в них також світиться усмішка, а погляд спокійний, тобі пощастило зустріти того, хто міг би стати добрим другом або ніжним партнером.

Якщо зуби відкриті, але очі не усміхаються, а погляд холодний, оцінювальний або відчужений, начебто співрозмовник тебе не чує, перед тобою людина, котра пройде по головах, пожертвувавши навіть близькими.

Відкриті в усмішці зуби, очі також усміхаються, а погляд часто спрямований вгору або відчужений – перед тобою романтик і мрійник, творча та вразлива особистість, тонка натура, здатна любити і цінувати людей, котрі відповідають взаємністю.

Читай: Синдром відмінника: перфекціонізм – як це?

Усміхаючись, людина піднімає брови? Це потенційний підкаблучник. Із жінки в такому разі вийде поступлива дружина.

Якщо, посміхаючись, він/вона знизує або поводить плечима, це безхарактерна людина, але при цьому домашній тиран і «велика дитина»: може замучити своїми капризами.

«Найнебезпечніша» усмішка, коли в людини розширюються очі і при цьому вона не моргає. Це не що інше, як явна погроза, небезпека.

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує