Відпочинок у гармонії з природою – мальовниче закарпаття

На правах реклами

Чарівне і загадкове Закарпаття. Дивовижні гори, срібні струмочки, галявини ягід… Краса цього краю неповторна! У спокої та затишку, що панують тут, забуваєте про турботи та проблеми, насолоджуєтесь казковою природою, вбираєте свіже повітря на повні груди та сповнюєтесь життєдайною енергією. Закарпаття – це незабутній відпочинок у гармонії з природою.

У долинах Закарпаття, на березі річки Піня, в селі Поляна, розташовується житловий комплекс «Срібний Водограй», що купається у сонячних променях і не знає холодних вітрів у цій оповитій старовинними легендами, оточеній горами, лісами та полями мальовничій місцині. Повітря тут сповнене ароматами духмяних трав та хвої.

«Срібний Водограй» гармонійно розташований серед живописних ландшафтів. Одно, та двокімнатні номери будуть гідні уваги подружньої пари, родини з дітками або веселої компанії друзів. Просторі світлі кімнати створять відчуття домашнього

комфорту та затишку. Відчиніть вікно вранці, вийдіть на балкон — і ви відчуєте аромат польових квітів, почуєте чарівний спів птахів і милуватиметесь безмежною смарагдово-зеленою далечінню.

А оселившись у дерев’яному котеджі житлового комплексу, насолоджуватиметесь звуками буркотливої гірської річки, на березі якої він розташований.

Незабутня романтична ніч для молодят і закоханих чекатиме на вас у затишному номері «студіо», з вікон якого відкривається чудовий пейзаж. Свічки, пелюстки троянд, ігристе шампанське, яскраві зірки, що наче на долоні, створять неймовірну атмосферу.

Цілюща сила закарпатської землі сповнить своїх гостей енергією та здоров’ям, що дарує відома на весь світ мінеральна вода «Поляна Квасова». Унікальні властивості джерела обумовлені особливим мінеральним складом. Вода допоможе позбутися багатьох хвороб, пов’язаних із розладом системи травлення. Варто лише звернутись за консультацією до лікаря, який із задоволенням надасть рекомендації щодо її вживання.

У спекотний літній день справжньою насолодою стане занурення в прохолодну воду розкішного басейну. Тільки уявіть: над вами — блакитна височинь, навкруги величні гори, ви купаєтеся у сонячних променях. Вода в басейні лагідна для шкіри дорослих та безпечна для малюків. Її очищують сучасними системами фільтрації, що не мають шкідливих речовин. Поряд із басейном для дорослих розташований дитячий, який підійде навіть для найменших. Тут встановлений фонтан-водоспад, біля якого дуже цікаво гратися. Парасольки, шезлонги, дитячий майданчик, літній бар зі свіжими соками та прохолоджувальними напоями — усе поряд. Тож батькам дуже зручно наглядати за дітьми, гратися з ними та одночасно відпочивати.

Зголодніли? Скуштувати вишукані закарпатські страви гостям готелю пропонують у ресторані «Колиба». Меню закладу задовольнить найвибагливіших гурманів. Бограч, шовдарь з хріном, руслики та інші страви тут смакують по-особливому. До того ж «Колиба» потішить ваших дітей різноманіттям смаколиків. Тут ви отримайте неперевершене гастрономічне задоволення!

Коли сонце сідає, маленькі гості можуть побавитися на відкритому дитячому майданчику чи в ігровій кімнаті. В цей час батьки мають можливість потішити себе переглядом улюбленої кінострічки на великому екрані, помріяти, поспілкуватися та порелаксувати в сауні, сіроводородних чанах, перлинних ваннах або замовити массаж.

Будь-яка пора року тут подарує вам радість. Весна порадує квітковою феєрією, літо пригостить стиглими соковитими ягодами, осінь наділить кошиком лісових грибів. Обирайте зручний час і завітайте до «Срібного Водограю». Насолодіться красою цього краю сповна!

Контакти:

Закарпатська обл., Свалявський р-н, с. Поляна, вул. Курортна, 27 тел./факс: +380 03133 353 60

Бронювання:

+38 099 249 98 59

+38 098 080 53 88

+38 095 010 94 38

+38 068 331 23 30

e-mail: [email protected]

www.s-vodogray.com.ua

 

Берлог Рекомендує