фестивалі 2014

Українські фестивалі 2014

Літні Українські фестивалі 2014: музика та етно

Цьогоріч  українським меломанам доводиться не солодко, адже світові музиканти продовжують скасовувати концерти, фестивалі переносяться на невизначений термін…

Стеж уважно за нашим ресурсом – і знайдеш безліч фестивалів і свят. Давай познайомимось з подіями, які точно відбудуться цього літа. Отже, Українські фестивалі 2014:

 

Острів ( 7-9 червня )

Де: Київ, Труханів острів

Ціна: від 300 грн

Виступають: Art Department, Guy Gerber, Ian Pooley, Ricardo Villalobos, Aquarius Heaven, Sonja Mooner, Jay Haze, Dizzy та інші.

Острів – це 48-годинний марафон просто неба для любителів танцювальної музики. Три майданчики, дві нічні сцени + одна для «афтепаті». Фестиваль обов’язково сподобається фанатам клубної культури.

 

Alfa Jazz Fest ( 12-15 червня )

Де: Львів

Ціна: до 800грн

Виступають: Charles Lloyd New Quartet, Lucky Peterson feat. Tamara Peterson, Larry Carlton, Dee Dee Bridgewater, Eliane Elias Quartet, Miles Electric Band

Alfa Jazz Fest – це міжнародний джазовий фестиваль який вже втретє проходить у Львові. Alfa Jazz Fest славиться тим, що на ньому виступають близько ста музикантів з 12 країн світу, також тут пройдуть безліч джаз-івентів, майстер-класів та благодійний пробіг під назвою «Джазова миля». До речі, на дві сцени з трьох вхід буде безкоштовним.

 

Трипільське коло ( 26-29 червня )

Де: Ржищів, Київська обл.

Ціна: від 120грн

Трипільське коло – це етно-фестиваль, який проводиться сьомий рік поспіль на дніпровських пагорбах. Цьогоріч «Трипільське коло» проходитиме з тематикою – стихія Земля. На фестивалі проходитимуть безліч цікавих подій: культурно-розважальні, екологічні, спортивні, оздоровчі, музичні тощо.

 

Park live ( 26-29 червня )

Де: Київ, Стерео плаза

Ціна: від 460грн

Виступають: Die Antwoord, Deftones, Enter Shikari, Wolfmother, Wild Beasts, Skillet.

Park live – це фестиваль, який дивує. Тут виступатимуть виконавці різних жанрів, і проходитиме все це дійство не просто неба, а на концертних майданчиках. Квиток можна придбати тільки на один день. Отже, якщо хочеш побувати на концерті заявлених виконавців, обов’язково відвідай «Park live».

 

Шипіт ( 1-7 липня )

Де: Закарпатська обл., с. Подобовець, водоспад Шипіт.

Ціна: безкоштовно

Виступають: всі бажаючі

Шипіт – це один з найпрекрасніших та найунікальніших місць в Ураїні. Мальовничий 15-метровий водоспад Шипіт – візитівка фестивалю. Сам фестиваль – сплетіння національностей, поглядів та ідеалів. На фестиваль щорічно з`їжджається кілька тисяч людей різних субкультур та мандрівників.

 

Країна мрій ( 5-6 липня )

Де: Київ, Співоче поле

Ціна: 80грн – дорослий квиток, 20грн – дитячий квиток, 50грн – кемпінг

Цьогоріч «Країна мрій» святкуватиме своє десятиріччя. Крім концертів, виконавців етно- та рок-музики, відвідувачів чекатимуть: традиційні народні танці, театральні виступи тощо.

 

Арт-Поле ( 8-12 липня )

Де: Івано-Франківська обл., с. Уніж

Ціна: 100-350грн

Арт-Поле – це унікальний захід, «лабораторія з майстер-класами», також можна відвідати цікаві лекції, кінопокази… Останній день фестивалю – музичний. Арт-Поле – це перший український open-air фестиваль, тому ти обов’язково мусиш побувати на цій події. Тут можна відвідати нетрадиційні майстер-класи з традиційних ремесел та спробувати масу цікавих етно-розваг.

 

Woodstock Ukraine ( 8-12 липня )

Де: Львівська обл., Городок.

Ціна: безкоштовно

Woodstock – фестиваль поважних рок-н-ролльщиків . Цьогоріч фестиваль «Woodstock Ukraine» пройде вдруге. Торік на сцені виступали: ТНМК, С.К.А.Й., The ВЙО, Мандри, Гайдамаки, ТаРута, КораЛЛі та інші. Цього року програма фестивалю ще не відома, тому організатори радять стежити за оновленнями.

 

Захід ( 8-10 серпня )

Де: Львівська обл., с. Родатичі

Ціна: 400-550грн

Виступають: Zdob Si Zdub, Сергій Жадан та Собаки в космосі, Rocky Leon.

«Захід» проходить в колишньому дитячому таборі «Сонячна галявина». Фестиваль – це основна подія літа для тих, хто любить музику, фестивальну енергію та природу.

 

Respublica ( 5-7 версня )

Де: Кам’янець-Подільський

Ціна: 150грн

Виступають: Тінь Сонця, Слот, Роллікс, Dakh Daughters, Jinjer, Morphine Suffering, Infected Rain, Vivienne Mort, Один в каное, Skinhate.

Respublica – це фестиваль живої музики та стріт-арту. Цей захід обов’язково сподобається любителям сучасного вуличного мистецтва.  Кам’янець-Подільський – це місце, яке демонструє, як вирішувати культурно-соціальні проблеми за допомогою залучення художників та музикантів.

Берлог Рекомендує