Який повинен бути ідеальний відпочинок

Ідеальний відпочинок

Ідеальний відпочинок може бути різноманітним

Літо вже не за горами, багато людей почали ламати голову над тим, куди поїхати відпочивати. Проте бачення ідеальної відпустки для чоловіків та жінок різне. Втім, скільки людей, стільки ж і думок. Нам стало цікаво, яким повинен бути ідеальний відпочинок.

Ідеальний відпочинок очима чоловіків.

Більшість чоловіків у віці 18-20 років вважають, що ідеальний відпочинок – це поїздка на кілька днів для тусовки з друзями.

40% опитуваних віком 20-25 років відповіли, що ідеальний відпочинок – це поєднання приємного з корисним. Ідеальний відпочинок для мене – відпочинок на березі моря десь в Європі, де можна не лише засмагати під пальмою, а й прогулятися по історичній частині міста. Пам’ятай без оформлення візи українці можуть відвідати всього лиш 34 країни світу. Обов’язкові атрибути: дівчина, море-сонце, легкий алкоголь і VISA в кишені піджака.

А ось чоловіки за 30 мріють побувати в екзотичному місці, наприклад, у Новій Зеландії або на Сейшельських островах. Обов’язкові атрибути: максимум візуальної краси, мінімум людей, інша культура, звичаї.

Ідеальний відпочинок очима жінок.

Більшість жінок одноголосно назвали наступні умови: тривалість відпочинку 7-10 днів, обов’язковий переліт туди, де сонце, море, пляж, недовга поїздка з аеропорту до готелю.

Обов’язкові атрибути: комфортабельний басейн, пляж на відстані не більше 300м, шопінг, косметичні процедури та читання еротичної літератури, наприклад «50 відтінків сірого».

Отже, ідеальний відпочинок для кожного свій. Все залежить від статі, віку, захопленості роботою, наявності дітей та завантаженості. Головне – відпустка є обов’язковою, тому, трудоголіки, не зволікайте: літо мине швидко.

Берлог Рекомендує