як накачати прес дівчині

Як накачати прес дівчині

Вправи на прес для дівчат

Сексуальний живіт – це мрія не лише багатьох хлопців, але і будь-якої дівчини. Отже, як накачати прес дівчині ?, розпочнемо з азів: для того щоб сформувати сексуальний підтягнутий живіт необхідні регулярні заняття в спортзалі і правильне харчування. Розпочати тренування – не складно, складно не кинути їх! Тому, зробивши перше вольове зусилля, обов’язково доведи справу до кінця і зроби заняття в спортзалі нормою.

Читай: Фітнес для схуднення

Чоловічий інтернет журнал Берлог пропонує програму тренувань на прес для дівчат. Послідовність комплексу передбачає збільшення як складності, так і навантаження з переходом від попередньої вправи до наступної. Рекомендований графік занять 3-4 рази на тиждень. Кожна вправа виконується за 3-4 підходи по 12-20 повторень у кожному. Також, Берлог рекомендує ознайомитись з програмою тренувань для дівчат.

  • Скручування на прес: Ляж на спину, зігни ноги в колінах, розведи їх на ширину плечей, стопи постав на підлогу, втягни живіт. Поперек повинен притискатися до підлоги, кисті рук складені за головою так, щоб лікті дивилися в сторони. Піднімай плечі і голову до колін, потім повертайся у вихідне положення. При цьому поперек і стопи не повинні відриватися від підлоги, а коліна притулятися одне до одного. Зверни увагу на дихання. Дихати треба рівно, піднімати плечі на видиху, а опускати на вдиху.
  • Велосипед: ляж на спину, підніми зігнуті в колінах ноги так, щоб гомілки були паралельні підлозі. Поклади руки за голову, пальці зімкнуті, лікті розведені в сторони. Напружуючи прес, випрями праву ногу під кутом 45 градусів до підлоги. Одночасно відірви від підлоги голову, шию, лопатки і потягніться правим плечем до лівого коліна. Повільно повернись у вихідну позицію і виконай вправу з іншої ноги. Це і буде один повтор.
  • Підйом ніг лежачи: Ляж на підлогу, руки лежать вздовж тулуба. З цього положення підніми ноги вгору до прямого кута з тулубом. Ноги при цьому повністю випрямлені, або трохи зігнуті в колінах. Повільно повернись у вихідне положення.
  • Підйом колін лежачи: Ляж на спину, ноги разом, зігни їх в колінах і підтягни до грудей. Руки складені за головою. На видиху випрямляй ноги, опускаючи їх до підлоги, і напружуючи м’язи живота. На вдиху підтягуй коліна до грудей.
  • Косі скручування: Ляж на правий бік, пряму праву руку витягни перед собою і поклади на підлогу долонею вниз, вона буде опорною. Ліву руку заклади за голову. Ноги зведи разом і витягни вперед, потім нижню праву ногу зігніть в коліні, а ліву так і залиш прямою, стегна і коліна при цьому повинні бути з’єднані. Максимально підніми ліве плече і голову, зафіксуй позицію тіла, потім повільно опускайтеся у вихідне положення. Слідкуй за тим, щоб праве плече не відривалося від підлоги. Виконай вправу необхідну кількість разів, потім поверніться на інший бік і повтори з іншою опорною рукою.

Читай: Фітнес програма

Якщо ти хочеш накачати сексуальний і підтягнутий прес, то запропоновані тут вправи для м’язів пресу обов’язково допоможуть тобі досягти поставлених цілей. Розпочати можна з регулярних  тренувань на прес вдома.

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує