фітнес програма

Фітнес програма

Обираємо фітнес програму

Стежити за своєю фігурою, відвідуючи різноманітні фітнес клуби, освоюючи все нові і нові фітнес програми і удосконалюючи свою майстерність у звичайних видах спорту, стало нормою для більшості сучасних успішних людей.

Для тих, хто ніяк не може визначитись з вибором фітнес програми, Берлог представляє огляд кращих програм у найвідоміших напрямках фітнесу.

Існують два основні напрямки фітнес програм: Les Milles та Mind& Body.

    • Les Milles (у перекладі з французької «різноманіття») цей вид програми включає в себе групові заняття під ритмічну музику і, як правило, з вантажами. За допомогою цих ритмічних класів можна істотно втратити у вазі, підтягнути фігуру і набути рельєфну мускулатуру.
    • Mind& Body – це тренування, які носять як груповий, так і індивідуальний характер. Проходять вони, зазвичай, у спокійному темпі, націлені на набуття сили та гнучкості. Ідеально підходять для людей з розміреним темпом життя.

Фітнес програма Bodypump – це найефективніша фітнес програма напряму Les Milles. Bodypump проводиться в групах від 20 до 40 осіб. Подібні групи формуються менеджерами клубів свідомо, враховуючи рівень фізичної підготовки учасників. Справа в тому, що тренування Bodypump відносяться до числа найвтомливіших, і людям легше впоратись з навантаженнями, спостерігаючи за натовпом, який продовжує бадьоро крокувати.

В якості спортивного інвентарю «Бодіпампери» використовують платформи, гантелі і штанги з регульованою вагою, а займаються в обов’язковому порядку в кросівках на товстій підошві. Шанувальники та знавці називають бодіпамп «фітнес ліпосакцією». Середня тривалість одного тренування 55-60 хвилин.

Читай: Як правильно тренуватись літом

Фітнес програма Bodycombat – це поєднання фітнесу та різних видів єдиноборств. Різко зростає популярність Bodycombat у прекрасної статі. На заняттях використовуються прийоми карате, кікбоксингу, тейквондо. Bodycombat – це найкращий спосіб виплеснути накопичену за день негативну енергію. Середня тривалість одного тренування 50-60 хвилин.

Читай: Як накачати прес

Фітнес програма Spinning – це високо інтенсивне тренування на стаціонарних велотренажерах, що супроводжується фільмом, який створює ефект вело прогулянки на природі. Кілограми тануть, як масло на сонці. Проте після тренування потрібно обов’язково робити заминку. Середня тривалість Spining тренувань 45-60 хвилин.

Фітнес програма Bodybalance – це поєднання двох напрямків Les Milles та Mind& Body. Дана фітнес програма рекомендується всім, хто мріє про красиву поставу, ідеальну пластику і душевну гармонію. Bodybalance вчить контролю за диханням, фізичним вправам, спрямованим на розвиток пластики і витривалості, створює ідеальну цілісну систему. Це єдиний вид фітнесу який не має протипоказань. Середня тривалість тренування 60 хвилин.

Читай: Програма тренувань для новачків

Фітнес програма Stretch – це практика розтягування і розслаблення. Ти повністю знімаєш напругу і отримуєш своєрідну легкість і свободу тіла. Рухи ще більш плавні, ніж в пілатес, і розраховані на подовження і розтяжку м’язів. Специфіка програми розкривається тільки на власному досвіді. Тренування з Stretch практично повністю виключають отримання травм і, а найголовніше, дозволяють розкрити наявний потенціал. Середня тривалість одного тренування 60-90 хвилин.

Читай: Як накачати груди

Фітнес програма Pilates – це фітнес програма, яка допомагає покращити координацію рухів, розвиває поперековий відділ, дихальну систему, опрацьовує всі групи м’язів і вчить контролювати своє тіло. Пілатес – ідеальна система для вдосконалення тіла. Можливо, втрата кілограмів не буде стрімка, але кардинальні зміни в рухливості суглобів і гнучкості гарантовано.

Берлог Рекомендує