Основні правила успішного атлета

У здоровому тілі — здоровий дух

Автор статті: Артур Літянський

Тіло це наш інструмент і воно може відповідати любим умовам і вимогам. Ми можемо бути водночас сильними, швидкими, накачаними, гнучкими і вміти за себе постояти.

І так, у твоєму житті настав той момент, коли ти вирішив, що хочеш розвиватись у фізичному плані. У всіх свої причини займатися спортом, відповідно кожен ставить перед собою певні цілі.  Для початку ось кілька порад, які тобі можуть допомогти у досягнені твоїх цілей.

Мотивуй себе Чітко оприділи для чого ти цим займаєшся і частіше собі про це нагадуй. Памятай, чим більше ти вкладаєш, тим більше ти отримуєш.

Набирайся досвіду Шукай інформацію в інтернеті, читай, дивись, пробуй. Навіть самі успішні люди, теж починали з нуля, як і ти.

Будь наполегливим Великі справи починаються з малого. Не чекай всього й одразу, так не буває. Після одного тренування у тебе не виросте гора мязів, а твій живіт не перетвориться на кубики пресу після кількох ранкових пробіжок. Проте кожне тренування наблизить тебе до твоєї цілі.

Отже, успішний атлет повинен дотримуватись трьох основних правил:

Всі ці правила дають хороший результат лише в комплексі.

Також слід дотримуватись здорового способу життя. Алкоголь та нікотин дуже заважають у досягненні хорошого спортивного результату.

  

Берлог Рекомендує