6 способів щастя від найменших

Пригадайте, як це - бути дитиною

1 . Живіть сьогоденням.

Діти не тримаються за свої негативні емоції, вони легко відпускають їх і продовжують насолоджуватися життям. Дорослі ж люди продовжують думати про погане, навіть коли воно залишилося далеко позаду.

2 . Зосередьтеся на хорошому .

Коли дитина грає, вона щаслива. Вона захоплена своїми іграшками і не думає ні про що інше, саме тому в процесі отримує стільки задоволення . У дорослих, на жаль, все інакше. Навіть радіючи з друзями, багато хто продовжує думати про невиконаний проект, про неоплачені рахунки, про проблеми з сусідами і т.д. Іноді необхідно забути про неприємності, щоб отримати повноцінну насолоду життям. Про погане ви завжди можете подумати пізніше.

3 . Використовуйте уяву.

Діти постійно використовують всю свою фантазію. Вони не обмежують себе кімнатою, в якій грають, їм уявляються дракони, старовинні замки, скарбниці і принци з принцесами. Тому їх гри настільки захоплюючі і цікаві. Ті, хто з роками розучилися користуватися своєю уявою, закриті для нових можливостей. Вони так і залишаються в порожній кімнаті. А ті, хто мислить творчо, отримують замки.

4 . Вірте в те, що неможливе можливо .

Для дітей немає нічого неможливого. Їм здається , що при бажанні вони навіть зможуть навчитися літати. Шкода, що виростаючи, багато хто забуває про це. Люди самі заганяють себе в рамки. Згадайте себе маленькими, згадайте, що в світі немає нічого неможливого.

5 . Радійте частіше.

Діти так часто посміхаються і сміються, бо вони вміють знаходити радість в дрібницях. Вони захоплюються, коли бачать метелика, веселяться стрибаючи через калюжі, насолоджуються звичайним пломбіром . Діти беруть від життя лише найкраще. Ніколи не жалійтесь на свою долю. Краще скажіть їй спасибі за все те чудове, що відбувається з вами.

6 . Вірте у свою мрію .

Діти абсолютно впевнені в тому, що всі їхні бажання здійсняться і не сумніваються в цьому ні на секунду, а тому вони мріють – ким стануть, коли виростуть, куди поїдуть… Дорослі ж люди дуже обтяжені непотрібними турботами і у них часто не буває часу на власні мрії та бажання.

Берлог Рекомендує