Переможи біль у м’язах

Дієві способи перемогти біль у м’язах

Якщо на ранок після жорсткого тренування ти не можеш піднятися з ліжка, візьми до уваги поради від Берлог і ти швидко й безболісно повернешся в зал. Отже, як побороти біль у м’язах

Читай: Як накачатись – секрети швидкого набору маси

Сходи в зал

Якщо тобі доводилось лікувати похмілля пивом, вважай тут такий самий принцип. Щоб позбутися від болю в м’язах після інтенсивного тренування, тобі доведеться ще раз сходити в зал, проте цього разу займайся в економному режимі. Подібні тренування  активно відновлюють молочну кислоту і підсилюють кровообіг – тобто робить все необхідне для позбавлення від забивання м’язів.

Читай: Як накачати прес

Плавай

Атлети, що віддають перевагу відпочинку у басейні, аніж відпочинку вдома біля телевізора, демонструють значно кращі результати в тренажерному залі. Тиск під водою позбавить тебе від запалення м’язової тканини і дозволить швидше повернутися до тренувань.

Читай: Як накачати груди

Зайди на масаж

Спортивний масаж допоможе розслабити м’язи і вилікувати пошкодження м’язової тканини. Він розріджує кров і сприяє її циркуляції, допомагаючи м’язам відновлюватися швидше. Згідно з результатами досліджень, десятихвилинний спортивний масаж усуває запалення і збільшує постачання м’язів киснем.

Читай: Програма тренувань для новачків

Відпочивай на контрасті

Від перевтоми м’язів найкраще допомагає контрастний душ. Спробуй постояти під холодним душем (12 С °) хвилину, а потім довести температуру до 40 С °  і протримати її ще три хвилини. Повтори декілька раз. Пару хвилин – і твої м’язи розслабляться, молочна кислота вгамується, і біль відступить.

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує