Як накачатися

Основні принципи прогресу

Я не кажу, що ти повинен бути гуру з техніки зі ступенем в галузі спортивного харчування. Ти просто повинен об'єднати деякі основи бодібілдингу зі здоровим глуздом.

Ось п’ять порад, які допоможуть тобі розпочати.

Для початку ти повинен перебороти свою лінь і підняти свою дупу. Наша мета не тільки набрати п’ять кілограм м’яса, але й потурбуватися про те, щоб ці кровно зароблені кілограми не втекли під час дієти.

Те, що я збираюсь розказати, тут ні для кого не секрет. Скоріш за все це здоровий глузд, дофіга спроб і помилок ( інакше відомий як «досвід» ). Ось п’ять порад, які допоможуть тобі розпочати.

1. Не перестарайся!

Відрегулюй свій рівень активності. Необхідно отримувати достатній рівень калорій для того, щоб підтримувати м’язи. Крім того, не перенапружуйся. Більшість хлопців намагаються взяти на себе надто багато. Вони додають більшу вагу на штанзі і одночасно зменшують кількість калорій на тарілці. Якщо ти це зробиш , то прискориться катаболізм, тобто ти будеш втрачати вагу.

2. Не підганяй себе!

Дай собі достатньо часу, щоб підготуватися. Не обманюй себе коли справа доходить до часу. Краще сидіти на дієті довше, ніж випробовувати строгі дієти ( це вилізе тобі боком).

3. Харчуйся правильно!

Намагайся споживати принаймні 1 – 1.5 грам білка на кілограм ваги твого тіла. Дотримуйся норми і не намагайся різко зменшити чи збільшити кількість вуглеводів в раціоні.

4. Їж часто!

Тобі необхідно їсти невеликими порціями принаймні шість – сім раз на день. Методом проб і помилок необхідно знайти для себе золоту серединку. Не чекай чудес, май терпіння. Тільки слабаки скаржаться на генетику.

5. Кардіо!

«Моя улюблена тема…» Ми всі знаємо, кардіо «sucks». Я ненавиджу кардіо, але роблю це. Кардіотренування – це шлях до сильного серця, а це необхідно майже усім. Пам’ятай: твоя мета – втратити жир, а не спалити м’язи.

Це основний і безпечний спосіб, щоб почати і отримати максимум результатів. Починай повільно, подивись що відбувається з твоїм організмом. Це все твій досвід. Бажаю удачі!!!

Берлог Рекомендує