переваги відпочинку у двох

Всі переваги відпочинку удвох

Спільна подорож може стати важливою перевіркою відносин

Автор статті: Іра Низова

Психологи стверджують, що молода пара обов’язково мусить спробувати пожити разом до укладення шлюбу, адже таке співжиття сприяє зміцненню стосунків, допомагає партнерам краще пізнати одне одного та зрозуміти, що чекатиме на них у майбутньому. Проте, якщо з певних причин ви не можете дозволити собі таку розкіш, але “ваші фінанси не співають романси”, відправляйтесь у подорож з вашою другою половинкою.

Спільна подорож може стати важливою перевіркою відносин. Лише уявіть собі: ви проводите зі своїм бойфрендом (чи подругою) 24 години на добу, вчитесь разом приймати важливі рішення та справлятися з непередбачуваними ситуаціями. Ви можете вивчити вашого партнера до дрібниць, починаючи з того, що він (вона) їсть на сніданок і навіть дізнатись, чи спроможний ваш бойфренд полагодити несправний кран у ванній кімнаті, або наскільки вміла ваша подруга у приготуванні ваших улюблених страв.

Крім того, у вас з’являється нагода пізнати себе. Хіба це не найкраща можливість перевірити себе, свої здібності та можливості, краще дізнатись про свої смаки. Адже може виявитися, що ви все-таки любите готувати (для коханої людини), або ви, насправді, більш педантичні, ніж вважали, і розкидані по кімнаті чи готельному номеру шкарпетки чи ціла купа косметики вам зовсім не до вподоби…

А ще спільний відпочинок неодмінно дасть вам змогу відчути себе самостійним і відповідальним, хоч і на тих 10 днів…

А головне, любі хлопці/чоловіки, не жалійте коштів на відпочинок з коханою людиною, адже, як сказав хтось великий: “Гроші, витрачені на кохану людину, це вдала інвестиція на майбутнє!”:)

Берлог Рекомендує