Раціон харчування

Правильний раціон харчування на масі

Нарощувати м’язи, як правило, означає, що треба готувати собі самому. Ми склали для тебе приклад меню на один день

Скорегуй об’єм страв у відповідності до власних потреб та завдань. Прикріпи на холодильник, використовуй і рости.

Сніданок 7:30 – 8:15

  1. Протеїновий коктейль
  2. Вівсянка 4-5 столових ложок сухої вівсянки залий окропом або кип’яченим молоком, додай дрібку солі, ложку цукру чи меду за смаком. Накрий і почекай хвилин п’ять – десять, щоб каша запарилась. Також можеш додати нарізані фрукти чи горіхи за бажанням.
  3. Омлет 5 білків і 1 жовток інтенсивно збий, додай столову ложку молока та дрібно нарізані помідори. Суміш вилий на гарячу сковорідку і готуй на маленькому вогні протягом 8 – 10 хвилин.
  4. Мультивітаміни
  5. «Омега-3» риб’ячий жир

Другий сніданок 11:15 – 11:45

  1. Протеїнові оладки 50гр. кефіру, 150 – 200гр. сиру, 1 яйце, дрібка солі, 1ст. ложка цукру, дрібка соди, 40гр. протеїну, 250гр. борошна, оливкова олія. Збий яйце з сіллю, цукром і сиром, додай кефір, протеїн, соду і розмішай до однорідної маси. Тепер додай борошно, поступово розмішуючи поки не отримаєш тісто. Не забувай про олію. Для перевірки: готове тісто не повинно розтікатися по сковороді.
  2. Протеїновий коктейль

Обід 15:00 15:30

  1. Філе на грилі 2 шт курячого філе, зубчик часнику , оливкова олія, сіль, перець. Добре розігрій гриль, майже формально змасти його поверхню маслом. Натри м’ясо спеціями і смаж до готовності. Щоб м’ясо не вийшло дуже сухим – не перевертай його занадто часто. На гарнір рис або гречка.
  2. Мультивітаміни
  3. «Омега-3» риб’ячий жир

Перекус 18:00 – 18:30

  1. Салат з тунцем. Тунець консервований 1шт., 2-3 листки пекінської капусти або салату, 1 – 2 помідори. Наріж всі інгредієнти, ретельно перемішай їх, приправ оливковою олією, сіллю та перцем на власний смак.

Вечеря за 4 години до сну

  1. Домашній сир 200гр
  2. Мультивітаміни
  3. «Омега-3» риб’ячий жир

Берлог Рекомендує