Intel Pocket Avatars

Додаток Intel Pocket Avatars

Intel Pocket Avatars розпізнає емоції користувача і передає їх за допомогою анімаційних персонажів

Зазвичай, коли користувачі чують ім’я Intel, у більшості виникає асоціація з процесорами для ПК, але сьогодні дослідницький підрозділ цієї ж компанії вирішив нас здивувати і піднести нам сюрприз у вигляді додатку месенджер для смартфонів під управлінням OC iOS і Android під назвою «Pocket Avatars».

Додаток Intel Pocket Avatars надає користувачам можливість спілкуватися за допомогою відео-повідомлень, але робити це не зовсім традиційним способом. Як можна було здогадатися з назви, додаток надає всім учасникам відео-конференції можливість сховати своє справжнє обличчя за маскою якого-небудь анімаційного персонажа.

Додаток Pocket Avatars використовує фронтальну камеру мобільного пристрою, в режимі реального часу розпізнає міміку і вираз обличчя людини, після чого передає емоції і голосове посилання за допомогою анімаційного персонажа. Користувачеві доступно більше 40 різних персонажів, включаючи Lego, Care Bears, Annoying Orange і Gumby. Додаток поширюється безкоштовно, але за використання деяких аватарок необхідно платити по 0,99$

Завантажити додаток Intel Pocket Avatars для Android ви можете на Google Play і для iPhone, традиційно, доступно в App Store.

Берлог Рекомендує