як продати авто

Як вигідно продати б/у авто

Як продати автомобіль через інтернет

Автомобіль повинен бути чистим і блистіти як новий.

Якщо ти хочеш продати свій автомобіль «онлайн», потрібно привести його у відповідний вигляд. Головна порада, яку можна дати людині, яка бажає вигідно продати свою машину: подивися на неї очима покупця. Оціни її зовнішній вигляд, інші кондиції, проведи передпродажну підготовку. Отже, як вигідно продати б/у авто

Хоча, перш за все, тобі потрібно визначитися: чи є економічно доцільною передпродажна підготовка. Якщо ти хочеш позбавитися від стародавнього виробу радянського автопрому, “вилизувати” його абсолютно недоцільно. Покупець такого “щастя”, як правило, знає, на що йде і пускати йому пил в очі – марна трата грошей.

Досліджуй ринок Займись пошуком оголошень з авто, аналогічних твоєму. Проаналізуй ринкову вартість авто з урахуванням двигуна, оснащення і технічного стану авто. Пам’ятай, кожен хто бажає купити авто, вже тисячу раз пройшовся по пошуку і чудово знає, що і скільки коштує.

Фотографуй Твій автомобіль обов’язково повинен бути чистим, також забери все лишнє з салону і багажнику. Фотографувати потрібно все, а тому числі і дефекти, якщо такі є. Чоловічий журнал Берлог не радить акцентувати увагу на дефектах, проте потенційний покупець повинен бути проінформований про них. Ніколи не фотографуй на камеру мобільного телефону, якість фотографій повинна бути чудовою.

Детальний опис авто Подаючи оголошення про продаж автомобіля, не лінуйся як надати як можна більше корисної інформації про авто. Вкажи фактичний розхід палива, тип двигуна, рік … \

Перевір грамотність написання оголошення.

Якщо тебе, цікавить обмін – вкажи на що конкретно ти бажаєш обміняти свою дорогоцінну «ласточку».

Як привести авто в належний вигляд

Кузов Звичайно, коли кузов запущений і місцями виступає іржа, доведеться говорити не про наведення глянцю, а про нормальний кузовний ремонт. Не лякайтеся – зазвичай все не так страшно. В процесі експлуатації автомобіля на фарбі з’являються відколи від каміння, всілякі потертості і “подряпини”. Всі ці ушкодження абсолютно не впливають на те, як машина їде. Зате виробляють відразливе враження у потенційного покупця. Зовнішні недоліки потрібно заздалегідь ліквідувати. Це набагато вигідніше, ніж знижувати потім ціну в процесі торгу.

Салон Він також повинен справляти враження “з голочки”. Можна зайнятися його чищенням самому, проте надійніше зробити хімчистку. Причому, не тільки салону, але і багажника.

Що ж стосується дірявої або зовсім вже пошарпаної життям оббивки крісел, то немає іншого виходу, окрім як маскування недоліки за допомогою чохлів.

Підвіска Чому варто приділити найпильнішу увагу, так це підвісці. Якщо в ній є якісь явно зношені вузли, їх слід обов’язково замінити. І відрегулювати розвал-сходження. Покупець навряд чи буде готовий розщедритися, якщо на кожній маленькій ямці його майбутнє авто видаватиме гуркіт, а при прямо поставленому кермі її чомусь тягне в сторону! Загалом, перед продажем не потрібно повністю “перетрушувати” підвіску. Однак просто необхідно видалити “косяки”, через які керувати автомобілем не дуже приємно.

Берлог Рекомендує