Панорама Східниці

Відпочинок в Східниці

Відпочинок в Карпатах

Східниця – «Українська Швейцарія» – це курортний оазис Львівської області. Вона розміщується на висоті 600-900м над рівнем моря. Гори, котрі оточують селище Східниця, досягають 823м у висоту.

Протягом століть у Східниці сформувався свій мікроклімат: зима тут м’яка, а літо тепле з чергуванням сонячно-хмарної погоди. Середня температура взимку від -3°C до -10°C, проте влітку температура сягає до 30°C.

Відпочинок в Східниці

Сьогодні Східниця – це затишна і екологічно чиста місцевість Карпат, відома на всю Україну своїми бальнеологічними курортами та цілющими природними мінеральними водами «Нафтуся», що не мають аналогів у Європі.

Східниця відкриває туристам не лише лікувальні можливості, а й інші цікаві аспекти повноцінного відпочинку.

Чим зайнятись у Східниці

  • Для початку чоловічий журнал Берлог радить відвідати меморіальну кімнату-музей першовідкривача Східницьокого родовища мінеральних вод О.Стоцького.
  • Також у Східниці щорічного проводиться фестиваль «Східницьке літо».
  • Обв’язково відвідай історико-культурний заповідник «Тустань» у с.Урич (10км від Східниці) де 1-2 Серпня 2015 року відбудеться щорічний фестиваль Середньовіччя «Тустань»

Як добратись до Східниці

Доїхати до с.м.т. Східниця можна автобусом зі Львова, котрий щогодини відправляється від приміського залізничного вокзалу, або Трускавця. Відстань від Львова до Східниці становить 120км.

Східниця – це те місце, куди хочеться повертатись, щоб відчути спокій, затишок і близькість незайманої природи.

Берлог Рекомендує