бізнес ідея

Бізнес ідея канал на YouTube

Як заробити на YouTube

Які настільки ж успішні відео хостинги як YouTube ти знаєш? Нічого не спадає на думку? Адже YouTube  вже встиг стати настільки популярним, що все більше і більше користувачів задаються ідеєю щодо створення особистих відео блогів або просто відеороликів. YouTube надає унікальну можливість не просто насолоджуватися переглядом різних відео, а й заробляти реальні гроші. Отже, бізнес ідея канал на YouTube, з чого розпочати…

Читай: Як ефективно працювати вдома

На сьогоднішній день заробити на каналі в YouTube можна чотирма способами:

  1. Розмістити рекламну інформацію та посилання на сайт замовника в описі відео. Умова – ролик повинен повністю відображати те, що сказано в описі – тобто підходити тематично.
  2. Контекстна реклама безпосередньо в самому відеоролику. Якщо людину зацікавить рекламна пропозиція, вона може клікнути по ній і потрапляє на сайт рекламодавця. Для того, щоб мати можливість розмістити рекламу подібного типу, потрібно завести аккаунт на Adsense.
  3. Банерна реклама також є одним із способів заробітку на каналі YouTube.
  4. Розміщення відеороликів, що містять рекламну інформацію. (після основної частини запису або перед нею) Для того, щоб ти зміг заробити на такій рекламі, користувач повинен затримати свій погляд на рекламі такого типу не менше, ніж на півхвилини.

Також можна спробувати розмістити рекламу, приховавши її безпосередньо в самому записі. Це можна зробити наступним чином: знайшовши замовника і отримавши оплату, в потрібний момент вставити в ролик інформацію або продемонструвати товар. Такі способи заробітку будуть дієві тільки в тому випадку, якщо ваш канал буде популярним серед користувачів YouTube.

Читай: Як стати бізнесменом?

Особливу увагу також варто приділити креативному оформленню вашого каналу – він повинен бути яскравим і привертати увагу. Не слід забувати про якість відео, звуку, інформації, яку несе відеоролик тощо. А щоб якомога більше людей дізналися про твій канал, опублікуй посилання на нього в соцмережах, в блогах і на різних сайтах.

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує