як накачати прес в домашніх умовах

Як накачати прес в домашніх умовах

Кубик в домашніх умовах

Як накачати прес в домашніх умовах? – Питання актуальне як для хлопців, так і для дівчат, особливо напередодні або у розпалі пляжного сезону. Накачаний прес не залишить нікого байдужим, адже це справді дуже спокусливо!

Читай: Програма тренувань на масу ч1

Добре розвинені м’язи живота – це необхідна умова гарної постави та здорового попереку. Оскільки м’язи черевного преса є основою здоров’я і краси, надмірне захоплення фізичним розвитком саме цієї групи м’язів стає цілком зрозумілим. У цій статті Берлог розповість, як можна накачати прес в домашніх умовах.

Читай: Як накачатися в домашніх умовах

Основний комплекс вправ для тренування м’язів живота неодмінно містить в собі рухи, засновані на згинанні тулуба. Ці вправи можна ускладнити, використовуючи обтяження, яке цілком надійно утримується на грудях внаслідок зменшення амплітуди руху. У цьому випадку поперек не відчуває надмірного навантаження. Комплекс тренування складається з шести нескладних, але досить ефективних вправ, доступних як для професіоналів так і для новачків. Виконання вправ не вимагає якогось спеціального обладнання чи особливих навичок.

Читай: Як накачати прес

  • Перша вправа. Сядь на край дивану, спершись на руки. Витягни ноги вперед, тримаючи в напруженні м’язи пресу, потім, зігнувши коліна, підтягни їх до грудей.
  • Друга вправа. Ляж на підлогу, руками міцно зачепись за диван. Напружуючи м’язи, плавно піднімай ноги вгору, потім так само плавно опусти їх донизу.
  • Третя вправа. Вихідна позиція та ж, що і для другої вправи. Ноги, підняті вгору, роблять «велосипед», даний рух обов’язково повинен бути плавним.
  • Четверта вправа. Традиційні зворотні скручування: ноги зігнуті в колінах, підтягуй їх до живота, при цьому поперек повинен відриватись від підлоги.
  • П’ята вправа. Ноги зігнуті в колінах, гомілки лежать на дивані. Виконуй прямі скручування.
  • Шоста вправа. Лежачи на спині, руками міцно зачепись за диван, намагайся тягнутися ногами вгору, при цьому спробуй відірвати нижню частину корпусу від підлоги. Під час виконання вправи намагайся не робити різких ривків.

Читай: Програма тренувань для новачків

І наостанок варто зазначити, що на одному тренуванні можна качати всі частини м’язів пресу. Кількість підходів на тренуванні не обмежується, чим більше – тим краще. Тим не менш, важливо завжди бути дуже уважним до свого тіла. Не забувай робити між підходами паузи для відпочинку 10 – 20 секунд. Займаючись накачуванням “кубиків” на пресі, важливо не перенапружувати м’язи, збільшення навантаження має бути поступовим, тренування за тренуванням.

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує