День Закоханих

Чим зайнятись у День Закоханих

Підготуйся до Дня святого Валентина

Перетворити звичайну валентинку і традиційну романтичну вечерю в незабутню подію дуже легко – тобі потрібно лише увімкнути уяву і підійти нестандартно до всіх невід’ємних атрибутів дня святого Валентина. Прислухайся до побажань свого партнера.

Перше побачення

Проведи зі своєю/їм коханою/ним день так, як ніби ви тільки сьогодні зустрілися. Зніміть обручки, замовте два різних столика в ресторані і зустріньтеся там «випадково». Боязкі погляди, «перший» танець, незграбні дотики, «перший» поцілунок … Ця гра «заведе» вас настільки, що ви не зможете зупинитися!

Подорож в дитинство

Влаштуй для коханої/ного «подорож у минуле» і разом рушайте в місця його дитинства: поїдьте туди, де він народився або провів більшу частину дитинства. Ось побачиш, скільки позитивних емоцій це подарує твоїй другій половинці. Можливо, цей вечір стане одним із самих цікавих у вашому спільному житті. Якщо для цього вам доведеться здійснити невелику подорож – це на краще! Адже в поїздці у вас буде час насолодитися спілкуванням один з одним.

Прояви талант

Напиши для неї/нього вірш, пісню або картину. Якщо навіть ти ніколи раніше цього не робив/ла – спробуй! У будь-якому разі, те, що зроблено від душі, не залишить байдужим твою другу половинку.

Власні вірші можна написати на дзеркалі, в листівці-валентинці, яку він/вона знайде вранці, або на великому аркуші паперу, який можна прикріпити до скла, щоб кохана/коханий, відкривши вранці штори, виявив твоє зізнання!

Читай: Секс після весілля

Закидай її/його валентинками

Поклади маленькі листівочки їй/йому в усі кишені: в сорочку, брюки, піджак, пальто … Можна покласти сердечка на поличку з його/її ключами, в бардачок машини, в барсетку або клатч.

День у ліжку

Ще один спосіб зробити день закоханих незвичайним – нічого не робити. Байдикувати, але тільки разом: добре виспіться, поваляйтеся в ліжку, поніжтесь у ванні, подивіться фільм, послухайте музику, їжте, пийте або просто ходіть по будинку за ручку. Все, що вашій душі завгодно!

Сексуальні ігри

Влаштуй феєричне еротичне шоу. Ти як ніхто знаєш, що особливо заводить твого партнера: приміряй образ сексуальної медсестри, школярки, жінки-вамп або героїні відомого фільму, пограйте в боса і секретарку або в господарку та раба … Придбай камасутру і спробуйте нові пози або займіться сексом в незвичайному місці.Спробуй втілити його/її сексуальні фантазії.

Читай: Запорука міцних стосунків

Втілюй мрії

Зробіть те, що ти зі своєю/їм коханою/ним ніколи не робили, але про що давно мріяли. Втілюйте в реальність найбажаніші ідеї: від найпростішого (сходити в новий кінотеатр або спробувати екзотичну кухню) до більш масштабного (покататися на гірському велосипеді, повітряній кулі або стрибнути з парашутом). Подаруй собі і коханому/ній нові враження, адже перший досвід не забувається ніколи!

Романтична вечеря

Відмовтесь від галасливих ресторанів і проведіть вечір удвох удома. Приготуйте вечерю удвох! Нехай ваш чоловік теж візьме участь у цьому: удвох вам, напевно, буде легше впоратися з приготуванням. Поексперементуйте з афродизіаками.

Довгоочікуваний подарунок

Можливо, твій коханий/на давно про щось мріє, але ніяк не може накопичити потрібну суму?! Це твій шанс! Подаруй йому/їй те, чого не вистачає для повного щастя. Спочатку він/вона, звичайно, побурчить з приводу «невиправданих» витрат, але потім його/її подяка буде безмежною! Чекай сюрпризу у відповідь!

Читай: Як урізноманітнити секс

Сміливо імпровізуй, фантазуй і йди на будь-які експерименти, адже у любові немає меж! Пам’ятай: будь-яка твоя ідея, втілена в життя від чистого серця, буде прийнята з радістю і вдячністю.

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує