онлайн ігри

Найбільш очікувані онлайн ігри 2015 року

Онлайн ігри 2015

Ігрова індустрія ніколи не стоїть на місці, вона постійно розвивається. 2014-й залишив позаду величезну кількість амбіцій як у розробників, так і у шанувальників, однак прийдешній рік обіцяє бути насиченим і цікавим в плані технічних новинок. Отже, які вони – довгоочікувані онлайн ігри 2015 року?

Читай: Розваги – Берлог

Tom Clancy’s The Division

Tom Clancy’s The Division

Командна гра, онлайн-шутер, основні події якої відбуваються в постапокаліптичному світі. Планета впала під натиском смертоносного вірусу, залишилися лише невеликі осередки опору інфекції. Один з них знаходиться в Нью-Йорку, але його кордони будуть значно розширені у міру проходження гри. Геймерам ставиться в обов’язок будь-якими засобами зупинити поширення вірусу.

Грати можна як на ПК, так і з планшетів, проте, в цьому випадку доведеться стати не бойовою одиницею в загоні, а розвідувальним дроном, який відзначатиме цілі для майбутніх атак.

Читай: Закон про крадіжки і шахрайство в онлайн іграх

Armored Warfare

Armored Warfare

Командна гра, що відноситься до розряду онлайн-шутерів. Гравці приміряють на себе роль командирів бойової техніки – танків, гаубиць і машин піхоти. Розробники передбачили два режими баталій: PvP-режим і PvE-кампанія. Якщо з PvP все зрозуміло, то в режимі PvE необхідно виконувати різні замовлення і дислокуватися по всій планеті. До уваги шанувальників видовищних боїв представлена ​​найсучасніша техніка таких країн, як Росія, Німеччина, США, Великобританія та ін. Унікальна відмінність Armored Warfare від схожих шутерів – чудова деталізація техніки і руйнувань.

Читай: Transistor

World of Speed

World of Speed

Онлайн-гонки, що дають можливість не просто вичавити максимум з потужного авто, але й проїхатися багатьма відомими містами, в число яких входить і Москва. Гравець зможе вибирати, на чому їздити – до його послуг звичайний ВАЗ-2108 або сучасний суперкар Ferrari 458 Spider. Творцями передбачено два режими: одиночні заїзди і командні гонки. У другому, що цікаво, зовсім не потрібно прагнути до фінішу першим, тут потрібно виконувати завдання на трасі і заробляти очки для всієї команди.

Читай: Стиль життя

Shadow Realms

Shadow Realms

Ця онлайн-гра 2015 перенесе гравця в потойбічний світ. Історія закручується навколо протистояння людей Лорду Тіні, який взяв на себе занадто багато. Як запевняють розробники, Shadow Realms подарує багато сюрпризів шанувальникам рольових ігор. Зокрема, сюжет буде розкриватися у вигляді серіалу, тобто невеликими шматочками.

Читай: Берлог – будь кращим

Survarium

Survarium

Ця розробка принесе багато щастя тим, хто небайдужий до культової Української гри  STALKER, оскільки її антураж повністю відповідає знаменитій серії ігор про бродяг із радіоактивної зони. Старі будинки, напівзруйновані заводи, покинуті авто і спецтехніка – все це було створено під егідою профі, які свого часу працювали над “Shadow of Chernobyl” і “Clear Sky”. Сама гра замислювалася як мережевий шутер – одна команда проти іншої. Однак розробники запевняють, що після відкритого тестування може з’явитися вільний режим.

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує