Pink Floyd – з довгоочікуваним альбомом The Endless River

Pink Floyd – з довгоочікуваним альбомом The Endless River

Незважаючи на те, що учасники Pink Floyd обіцяють випустити «майже повністю інструментальний, ембіентний запис у пам’ять про Ріка Райта» (клавішник групи, що помер у 2008 році), новина про новий альбом однієї з найпопулярніших рок-груп усіх часів все одно є дивовижною.

Читай: Розваги

« The Endless River » стане першим лонгплеєм групи з часів « The Division Bell »(1994), третім після виходу Роджера Уотерса і першим після смерті Райта − зараз група існує у вигляді дуету Девіда Гілмора з ударником Ніком Мейсоном.

Читай: Новини кіно від Берлог

« The Endless River » стане ще й подарунком фанатам, які відзначають цього року 50-річчя з дня заснування Pink Floyd (які в 1960-і роки, з Сідом Барретом у якості фронтмена, були, звичайно, зовсім іншою групою). Це не перший ювілейний сюрприз від Гілмора і Мейсона в цьому році: з нагоди 20-річчя «The Division Bell» цієї весни було відзнято новий відеокліп на композицію «Marooned» із краєвидами української Прип’яті.

Читай: Новини ігрової індустрії від Берлог

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує