секс після весілля

Секс після весілля

Секс після шлюбу: щастя чи рутина

Навіть якщо у твоєї дружини пружня попка і ангельський характер, це ще не означає, що ваш секс стане втіленням мрій.

В теорії, одружений чоловік – найщасливіший із самців: поки його холості побратими нишпорять по ночах у пошуках подруги, володар обручки може бути впевнений, що його вже точно вдома чекає кохана.

Читай: Секс & Стосунки

Після весілля твоє статеве життя змінюється на краще – ти отримуєш регулярний, і якщо пощастить, то більш різноманітний і якісний, секс. До того ж здоровий секс на початку шлюбу допомагає створити тісний зв’язок, який знадобиться потім, коли сексу ставатиме все менше і менше.

Що? Стривай, як менше? Якщо секс – одна з основ успішного шлюбу, чому чоловік, щоночі сплячи пліч-о-пліч зі своєю дружиною, буде задовольнятися все меншою кількістю цього еліксиру вічного подружнього життя. Берлог виділив декілька способів, як не перетворити секс після весілля у повсякденну рутину.

Більше несподіваного сексу
Те, що було пристрастю, стало подружнім обов’язком і рутиною? Ми знаємо як підлити масла у вогонь.
Найголовніше – змінити обстановку. Зустріньтесь не вдома, а, наприклад, в барі або нічному клубі. Спробуйте вести себе так, ніби ви щойно познайомились. Адже, щоночі грати один і той же спектакль набридає. 20% одружених чоловіків більше не ходять на побачення, навіть з власною дружиною.

Відкинь правила
Чому чоловіки зраджують? В зраді чоловіки шукають те, чого не отримують в шлюбі, але зазвичай це не нова жінка, а просто трохи інший секс. Якщо ти весь день дієш за правилами, до вечора ти цілком можеш захотіти вийти за рамки. Жінкам теж хочеться випустити назовні свою бешкетну кішечку. Розкажи дружині про свій настрій, і, швидше за все вона підтримає тебе в бажанні відхилитися від звичайної програми. 80% чоловіків хочуть мати більше сексу.

Дай волю своїм фантазіям
Давай, розкажи своїй коханій, чого тобі хочеться і чому тобі хочеться саме так. Розповідаючи їй деталі своїх сексуальних фантазій, ти підштовхуєш її до такої ж відвертості. Довіряючи один одному секрети, люди стають ближчими. Окрім того, кожному з вас корисно знати, що подобається іншому в ліжку. Нас завжди приваблює загадка, і секс не виняток. Дізнавшись щось невідоме, вона відчує до тебе новий інтерес. 45% чоловіків дивляться порно разом з дружинами.

Читай: Секс в машині 

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує