де живуть мільйонери

Де живуть мільйонери

Де у світі найбільша ймовірність зустріти мільйонера

Відома консалтингова компанія New World Wealth (NWW) назвала міста світу, де проживає найбільше мільйонерів. До уваги брали все: їхню нерухомість, кількість вілл, літаків, яхт, компаній та автівок преміум класу.

    • Найбільше мультимільйонерів проживає у Гонконзі – їх там 15 400 осіб. Кожен володіє більш ніж $10 – мільйонними статками. Гонконг – головний фінансовий центр Азії – формально входить до складу Китаю, проте на практиці має безпрецедентну автономію. Окрім 15400 мультимільйонерів, тут проживає понад 211 000 мільйонерів. Усі разом найбагатші жителі фінансового центру Азії володіють понад $350 – мільярдними статками.

Читай: Бізнес & Гроші

    • У Нью-Йорку проживає близько 319 700 мільйонерів та 14 300 мультимільйонерів. Найзаможнішим жителем Нью-Йорка є Девід Кох, який успадкував енергетичну компанію свого батька. Його статки сягають понад $52 – мільярда. Кох також відомий тим, що регулярно жертвує десятки мільйонів доларів на дослідження а галузі медицини.

Читай: Торгівля на біржі – з чого почати

    • На третьому місці за кількістю мультимільйонерів опиняється Великобританія. У британській столиці проживає 395 000 мільйонерів та 9 700 мультимільйонерів. При цьому майже половина найбагатших жителів Лондона – іноземці. Однією з найбагатших людей Лондона є уродженець Одеси Леонард Блаватник, його сім’я емігрувала в США 1978 року, а статки на сьогоднішній день сягають близько $18,7 мільярдів.

Читай: Як залучити інвестиції

    • Четверте місце посідає Російська столиця – Москва. У Москві 7 600 мультимільйонерів, а простих мільйонерів лише 76 100. Цікаво, що у списки місцевих багатіїв входять уродженці України, такі як: Михайло Фрідман зі статком у $17.6 млрд.,котрий народився і виріс у Львові, та Віктор Вексельберг із 17,3 мільярдними статками. Цікаво, що Вексельберг народився і виріс у місті Дрогобич Львівської області.

Читай: Як стати бізнесменом

    • І на останок – Лос-Анджелес. Світова столиця кіноіндустрії відома тим, що є домівкою для найзнаменитіших голлівудських акул шоу-бізнесу. Тут проживає 7 400 мультимільйонерів і 165 тис. мільйонерів. Щоправда, імена найбагатших жителів міста Ангела мало кому відомі.

Підтримуй Українське – Розкажи друзям! Поділися цією статтею зі своїми друзями в улюбленій соціальній мережі за допомогою кнопок на початку статті.

Берлог Рекомендує