сайт знайомств

Сайт знайомств: реальна віртуальність

Як правильно клеїти дівчину в онлайн чаті.

Онлайн знайомства – справа нехитра. Там, де на вулиці дівчина стрімголов промчала повз тебе, тому що в неї немите волосся, розтягнуті джинси чи позавчорашній манікюр – по той бік монітора вона завжди готова приділити увагу твоїм захопленням, коментарям. Адже у соц. мережі у неї фотографії, на яких вона в ідеальному бікіні з ретушованою фотошопом шкірою. Але, якщо тут кожна твоя спроба привітатися впирається в ігнор, щось явно не так. Експерти віртуального пікапу стверджують, що за годину спілкування дівчина здатна зважити твою харизму і перейти до ближчого спілкування. Сайт знайомств – непогана платформа попрактикуватись.

  • Правопис. У шкільні роки ти пропустив щось важливе, але не пам’ятаєш що? Сподіваюсь, це не уроки української мови. Дівчина пробачить тобі, якщо теорему Піфагора ти сплутаєш з теоремою Кантора, але, якщо ти напишеш «Як ся маєж Сімпотяшка», вона просто закотить очі, похіхікає і видалить тебе зі списку контактів назавжди. Порада від Берлог: не соромся користуватися програмами перевірки правопису – а там дивись – і свій рівень української підтягнеш.

Читай: Чим зайнятися на побаченні

  • Не тормози. Якщо ти постійно тормозиш з відповідями на її питання, вона неодмінно задумається – в чому твоя проблема? Ти не встигаєш відповісти всьому своєму віртуальному гарему, чи переховуєшся від подружки? Не знаєш, що писати – став смайли. Постійно показуй, що ти тут. Добра новина полягає в тому, що ще не придумали в онлайні таке запитання, яке поставить тебе в глухий кут, адже є гугл.

Читай: 5 критичних помилок у відносинах і що з цим робити

  • Не розпускай «руки». Якщо будь-яку розмову ти зводиш до сексу, скоріш за все дівчина подумає, що ти або джигіт з в’язниці або прищавий підліток. Твоя прямолінійність не здатна розбудити реального інтересу. Сценарій віртуального знайомства не сильно відрізняється від сценарію реального: спочатку ви дізнаєтесь один про одного «позитивну» інформацію, потім домовляєтесь про наступну зустріч, потім обмінюєтесь фотографіями, лізете один одному в душу, а вже після всіх цих довжелезних прелюдій дівчина готова до реальних стосунків.

Читай: Теорія флірту

    • Не мудруй. Не потрібно мудрувати занадто часто. Задавай питання, на які вона може дати тобі відповідь і тим самим виявитись корисною – це означає що ти здатний цінувати когось іншого, а не милуватися лише своїм кмітливим інтелектом.

Читай: Секс & Стосунки

    • Будь уважним. Вчора вона написала, що іде до зубного лікаря, а сьогодні ти питаєш, як вона провела вечір? Ти не уважний до її реального життя – отже тобі не стати його частиною. У кожній соціальній мережі є опція історії переписки, тому бути дбайливим віртуально навіть простіше, ніж у реальному житті.

  • Пиши новий сценарій. Твої романтичні фантазії ллються нерозривним монологом без шансу на поправку з її боку? У дівчини складеться враження, що ти приміряєш на неї роль когось, кого ти досі не можеш забути. Вчені довели, що жінки, коли читають надісланий тобою текст з екрану монітора, подумки озвучують його своїм улюбленим чоловічим тембром.

Берлог Рекомендує