Мільйон способів втратити голову

Мільйон способів втратити голову

A Million Ways to Die in the West

Кінострічка Мільйон способів втратити голову – це комедійний вестерн режисера і виконавця головної ролі Сета Макфарлейна.

Стрічка була знята за сценарієм Макфарлейна, Алекса Салкіна, Уеллеслі Уайлда. У фільмі також знімаються Шарліз Терон, Аманда Сейфрід, Ліам Нісон, Джованні Рібізі, Ніл Патрік Хірріс та Сара Сільверман. Прем’єра в Україні запланована на 10 липня 2014 року.

По сюжету стрічки, від боягузливого фермера-вівчаря Альберта, якому не вистачає мужності і впевненості, йде його дівчина до іншого чоловіка через те, що він відмовився від дуелі. Незабаром Альберт знайомиться з таємничою красунею, в яку закохується і яка допомагає йому позбутися комплексів і знайти у собі хоробрість та впевненість. Незабаром незграбному фермерові доводиться пройти перевірку мужності, так як в місто приїжджає відомий бандит.

Зйомки кінострічки Мільйон способів втратити голову почалися на початку 2013 року в Нью-Мексико. Зйомки завершилися цього ж року у серпні, про що дав зрозуміти сам режисер картини, написавши у твітері:

Finally back in LA after 4months filming in the desert

А вже на початку січня 2014 року в мережі з’явилося перше промо-фото майбутнього релізу.

Берлог Рекомендує