Дракула 2014

Дракула

Dracula Untold

Кінострічка Дракула (Dracula Untold) – це режисерський дебют Гарі Шора за сценарієм Метта Сазами і Берка Шерплесс, що розповідає історію походження Дракули.

По сюжету картини молодий правитель Влад Цепеш, щоб врятувати своє князівство і сім’ю від кровожерного султана, продає свою душу і стає першим вампіром. Втім, дивись трейлер.

Для створення стрічки Дракула 2014 Universal Pictures найняла режисера Алекса Пройаса, в якості продюсера виступив Майкл Де Лука, а зйомки фільму повинні були проходити в Австралії. Згодом Universal Pictures призупинила створення фільму через дефіцит бюджету, а Пройас пішов з проекту. 10 лютого 2012 року deadline.com оголосив, що ірландський режисер Гарі Шор веде переговори з Universal про постановку фільму. Було підтверджено, що сценарій нового «Дракули» написали Метт Сазама і Берк Шарплесс.

Зйомки почалися 5 серпня 2013 року в Парку Ро Веллі Кантрі. Виробнича компанія отримала дозвіл знімати сцени у парку тільки два дні – 5 і 6 серпня. Решта зйомок проходили по всій Північній Ірландії.

Берлог Рекомендує