танцюючі кури

Танцюючі кури Jaguar vs Mersedes

Креативна війна автовиробників

Mercedes-Benz, з допомогою рекламного агентства Jung von Matt / Neckar Stuttgatt, створив смішну лаконічну рекламу, у ній немає наворочених візуальних ефектів або голлівудських акторів, зате є танцюючі кури. Веселий рекламний ролик демонструє стабільність системи підвіски під музику в стилі Диско.

Система під назвою Magic Body Control сканує дорогу попереду і заздалегідь готує пружинні блоки всередині підвіски автомобіля, щоб внести відповідні корективи для потенційних ударів і вибоїн. Таким чином активна система підвіски забезпечує комфорт при русі, адаптуючись до особливостей дорожнього покриття задовго до зіткнення з нерівностями.

Але конкуренти не дрімають. Незгідний з такою популярністю рекламного ролика Jaguar вирішив розставити всі крапки над і, розмістивши в мережі своє бачення теми, назвавши свою рекламу «Jaguar vs. Chicken».

У ній тормознутий з виду німецький інженер танцює з куркою, поки у фіналі її не зжирає ягуар. Слоганом відповіді Ягуара стала фраза:

Чарівний контроль кузова? Ми надаємо перевагу кошачим рефлексам

Двома днями пізніше Mercedes-Benz прийняв відповідні заходи. У стриманій формі німецькі піарники продемонстрували перевагу нових технологій над ягуаром, який випадково вибіг на дорогу, створивши тим самим двозначну фотографію, у якій прорекламували іншу свою новинку – Pre-Safe Brake. Надпис на фото: «Тому що котячі рефлекси не надто швидкі. The Pre-Safe Brake»мерседес проти ягуар

P.S. Надіюсь, що при зйомках реклами жодна тварина не постраждала.

Берлог Рекомендує