iWatch

iWatch від Apple

Apple виготовляє «розумні» годинники iWatch

«Розумний» годинник iWatch, чутки про який мандрують в мережі вже далеко не перший рік, вже знаходиться у виробництві. Представники ланцюжка поставок повідомляють, що виробничий цикл довгоочікуваного наручного комп’ютера від Apple запущений. В конфігурацію годинника iWatch будуть входити модулі «system-in-a-package», які можуть включати процесор, оперативну пам’ять і флеш пам’ять. Подібні модулі зазвичай використовуються в MP3-плеєрах або смартфонах і можуть успішно застосовуватися у виробництві наручних комп’ютерів.

Apple збирається випустити кілька версій годинника iWatch, які, найімовірніше, з’являться у продажі цієї осені. Пристрій буде містити більше десяти різноманітних датчиків, які включають ті, що відповідатимуть за збір інформації, пов’язаної із заняттям фітнесом і здоров’ям

«Розумний» годинник Apple iWatch буде випущений в декількох модифікаціях, головним розходженням між якими стане розмір діагоналі сенсорного екрану. Повідомляється також, що до кінця цього року поставки iWatch досягнуть 10-15 млн. одиниць. Проте остаточні характеристики пристрою поки ще не затверджені.

За прогнозами аналітичних компаній, цього року обсяг ринку наручних пристроїв зросте більш ніж втричі до 19 млн. одиниць в кількісному вираженні. А до 2018 року обсяг ринку складе близько 112 млн. пристроїв.

Берлог Рекомендує